Yuppie

SEPTEMBER 2017

Ivan (Yuppie)16-9-16 / 16-9-17
Precies 1 jaar geleden, tot op de dag van heden.
Wat vliegt de tijd, geen dag spijt.
Ivan, van ons allen een dikke kus.
Onze mooiste, mafste, sociaalste, liefste Rus ?

APRIL 2017

Ivan (Yuppie)

SEPTEMBER 2016

Zo ff tijd voor een update
Zaterdagmiddag mijn eerste dikke lebber gehad????, ik lag heel even op de bank toen ik ineens gesnuffel voelde in mijn haardos, keek op en “slurp” middenin mijn gezicht.
Gisterochtend had ik bijna 25 kg hond in mijn nek zitten nadat ik t traphekje los had gemaakt????
Het gesjor aan t hekje als wij in bed liggen, wordt steeds minder naarmate hij meer t vertrouwen krijgt dat we er gewoon zijn. Hopelijk blijft ie stand houden????
Ivan is waaks. Zaterdagavond tijdens de laatste ronde, blafte hij een keer naar twee fietsers die tamelijk luid aan het praten waren, na “een is goed” van mij, ging hij naast me zitten.
Gisteravond tijdens tv kijken werd er in de film opeens luid op een deur gebonkt, Ivan sprong overeind, blafte twee keer en inspecteerde vervolgens de woonkamer en keuken. Nadat hij er van overtuigd was dat er blijkbaar niets aan de hand was, ging ie weer verder pitten.
De twee oppas Sjiwafwafs zijn er ook weer. Had al gezorgd dat Ivan en Noddy gegeten en uitgelaten waren, zodat de Chi’s in huis kwamen terwijl hij al binnen was. Na, was wel weer even wat hectisch, maar ging al een stuk beter dan vrijdag.
Eten gaat goed, meng steeds meer vlees door de brokjes. Die kip-pens worsten heb ik aan iemand gegeven wiens hond het wel eet. De overige smaken gaan goed.
Mijn eerste indruk van Ivan? Vooralsnog zoals ik gehoopt had.
Slimme, vrolijke, stabiele hond met een natuurlijke dominantie waardoor machogedrag overbodig is.
For Moscow: untill now, really a wunderfull dog

 


 

Soms zit hij even rustig op z’n gat en staart voor zich uit…alsof hij terug denkt aan zijn verleden en droomt over zijn toekomst en zijn nieuwe leven…

Yuppie is in het verleden een huishond geweest. Zijn eigenaren zijn verhuisd naar een andere stad en lieten hem achter in het asiel. Er was geen plek voor hem in hun nieuwe leven.

Gezondheid: Yuppie is gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort. Zijn vacht is makkelijk te borstelen.

Houding tov volwassenen: Hij heeft veel energie, houdt van spelen en pret maken en staat open voor alles wat nieuw is. Hij is erg beleefd tov mensen, nooit opdringerig. Hij is gek op de verwennerijtjes die de vrijwilligster meebrengt, vlees, worstjes, hondenkluifjes enz. Hij heeft er alles voor over om wat lekkers te verdienen.

Yuppie loopt netjes aan de lijn. Hij houdt van wandelen en lekker snuffelen.

Houding tov kinderen: Goed. Yuppie kan bij kinderen vanaf 10 jaar.

Houding tov andere honden: Yuppie deelt zijn kennel met andere honden en vertoont daarbij erg goed gedrag. Hij is vriendelijk naar andere honden, vertoont geen dominantie of agressie.

Houding tov katten: Onbekend. Bij serieuze belangstelling kan dit, indien en voor zover mogelijk, nader worden uitgezocht.

Kan goed alleen zijn: goed

Voorkeur woonomgeving: Een huis met een tuin of een boerderij met andere dieren (liefst honden).

Voorkeur adoptanten: geen voorkeur

De adoptiebijdrage voor Yuppie is 350,00 euro. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Let me introduce you Yuppie
Yuppie is a male dog, around two-three years old.
Castrated. Has a chip and veterinary passport. Clinically healthy, vaccinated by his age.
Yuppie is a domestic pet in his past.
Unfortunately sometimes it happens and dogs stay outside. His previous owners moved another city and ….. left him to the shelter. They could not find a place for him in their new life, So life is life, sometimes bad situation happens with dogs, domestic pets.
Now Yuppie lives in the shelter. He lives in one aviary with other dogs. Showing a very good behaviour. Nothing to spoil. Eats good. Totally adores food (meat, sausages, digs sticks and etc). He is like a gourmet-dog, adores food and can do everything for a tasty food.
He is enough good on the leash. Likes to go for a walk and sniffing
Enough friendly with other dogs. Doesnt show any dominance
He does not like much driving in a car. We think he just needs time to get used.
He is like a battery, likes playing and having fun and open everything new.
Very delicate dog in relations. Not intrusive.
Unknown his behaviour with cats.
Able to stay in a family with adult kids
We prefer for him to find a house with a garden or the farm with other pets (prefer dogs)
Sometimes he likes to stay calm, sits on his back and looking somewhere far
We think that he thinks about his life, past and nowadays and dreaming about future, about his owner…his BEST owner

Easy brushing