Winteractie (12-2017)

Kerstactie 2017Wij hebben het team in Moskou (onder leiding van Vera en Olesya) gevraagd, zorgvuldig te bekijken, waar deze winter het meeste behoefte aan is. Zij hebben verschillende noodzaken aangedragen. Waar willen zij de donatiegelden van de winteractie voor gebruiken:

Vera en Olesya zullen u de komende tijd met foto’s, filmpjes en verhalen via facebook op de hoogte houden, zodat u zelf kunt zien hoe en waar de nood hoog is. Er zullen tientallen zakken voer worden gekocht, dekens, medicijnen en medische zorg gegeven aan oudere en zieke honden en als het nodig is, worden medische ingrepen verricht.

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om die Rushonden die het te zwaar hebben gedurende de strenge winter, weg te halen uit de shelters en onder te brengen bij vrijwilligers in Moskou.

NB. Met de komende vluchten in december, januari en februari zijn er bewust plekken gereserveerd voor honden uit de shelter en zijn we op zoek gegaan naar fostergezinnen, zodat we extra Rushonden uit de kou kunnen weghalen. Eenmaal in Nederland kunnen ze in een liefdevol opvanggezin bijkomen en gaan we rustig op zoek naar een definitieve warme mand.

Huidige status op moment van dit schrijven: fosterhonden die naar Nederland komen zonder gereserveerd te zijn maar die wij bewust weghalen uit de kou: maar liefst 4 Rushonden in december, 5 Rushonden in januari en 4 Rushonden in februari.

NAMENS DE RUSHONDEN HARTELIJK DANK!