Vlada

SEPTEMBER 2018

Lara (Vlada)Met Lara gaat het super goed. Zij heeft zich ontwikkeld van straathond tot coachhond en doet dat super goed. Ze gaat mee ter ondersteuning bij presentaties van iemand met PTSS en ze gaat ook mee naar kantoor als coachhond.
Inmiddels hebben we ook een bedrijf naar haar genoemd Lara’s Adventures. We maken tochten in onze omgeving met onze LandRover en Lara gaat dan mee.

We krijgen altijd veel complimenten over onze honden. En dan vertellen we altijd heel trots dat ze uit Rusland komen via MyMartin. Wat ik heel mooi vind, is dat veel mensen die bang zijn voor honden dat niet zijn voor die van ons. Doordat ze zo lief zijn, helpen ze mensen over hun angst heen.

APRIL 2017

Lara’s eerste fietstochtje. Ging super. Trots op ons Rushondje!
Lara (Vlada)

MAART 2017
Gisteren workshop coaching met honden gevolgd met onze topper Lara. Binnenkort zal ook Lara worden ingezet voor coaching. Als aanvulling op het coachen met de paarden. Wat deed ze het goed! Zo trots op haar.
Lara (Vlada)
OKTOBER 2016
Standmanager Lara tijdens 4×4 event in Amen.
Wij staan er morgen ook nog maar dan toch maar zonder onze ‘manager’
Beter voor iedereen 😉

AUGUSTUS 2016
Lara (Vlada)Lara en Mickey in het LandRover Club Holland magazine


Van Vlada weten we dat ze een huishond is geweest. Ze is op straat gevonden met een halsband om. Ze toonde meteen vertrouwen en liet zich rustig aanlijnen. Vervolgens liep ze keurig mee over straat aan de lijn, stapte het appartementengebouw binnen en ging rustig de lift in. Ze vond het allemaal heel gewoon. In het appartement gedroeg ze zich voorbeeldig; ze reageerde niet op de kat en nestelde zich heerlijk op de sofa. Jammer genoeg konden we haar niet zelf houden en moesten we haar naar het asiel brengen. Vlada is daar sinds oktober 2015. In het begin was het asiel een totale shock voor haar. Ze weigerde te eten. Tegenwoordig is ze zelfs blij en actief.

Gezondheid: Vlada is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Houding tov volwassenen: goed – ze vertrouwt mensen volkomen. Ze houdt van lange wandelingen in het bos en vindt het zalig om te rennen en te spelen. Maar op het moment dat je haar roept, komt ze onmiddellijk naar je terug rennen.

Houding tov kinderen: goed

Houding tov andere honden: prima. Uiteindelijk raakte ze toch langzaam gewend aan het asiel en nu speelt ze met de andere honden en doet ze het goed.

Houding tov katten: goed, ze negeert katten.

Voorkeur woonomgeving: geen voorkeur

Voorkeur adoptanten: geen voorkeur

Vlada is used to be a home dog. Was found on a street with a collar. She showed trust immediately and allowed to put a leash on her. She walked well on a leash and then entered the building, elevator and the apartment without being scared. She behaved very well in the apartment, didn’t react to the cat and found herself very comfortable on the sofa. unfortunately we couldn’t keep her and had to take her to a dog shelter. Vlada is there since October 2015. At first Vlada was shocked from being in the shelter. She even refused to eat. However, with time, she got used to the shelter and now walks and plays well with other dogs.

Today Vlada is a very cheerful and active dog. She loves long walks in the forest and loves to run and play. However the moment you call her, she runs back immediately. If you are looking for a young and active dog, Vlada will be perfect for you.