Van thuisloos naar thuiskomst…introductie

Van thuisloos naar thuiskomst...Introductie

In de maanden september en oktober denken wij altijd even terug aan het begin. Oprichter en voorzitter Vera bracht de eerste Rushond Martin in oktober 2010 naar Nederland. Vijf jaar geleden alweer, en Martin geniet nog dagelijks van zijn nieuwe leven. Hij is zich er niet van bewust dat zijn naam nu geregistreerd staat als symbool voor de Rushond.

Na een paar jaar kleinschalig plaatsen via particulieren, zijn we in september 2013 een officiële stichting geworden. We weten nooit zeker of we dit moeten vieren, want eigenlijk willen we het liefste niet nodig zijn.
We laten de slingers en feestjes daarom maar in de kast. Ons mooiste cadeau is nog altijd een dier dat een mooi leven krijgt. Liever trakteren we op een nieuwe blog “van thuisloos naar thuiskomst”.  In deze blog willen we iedereen laten meelezen in welke stappen het uitzichtloze leven van een thuisloze Rushond (en kat) die een thuis vindt, voorgoed ten goede keert. We wensen iedereen veel leesplezier en hopen op nog heel veel mooie cadeautjes :-)))
Iaira Boissevain, september 2015