Toscha

Nieuwe naam:
Geadopteerd: 20-08-2022
Naam: Toscha
Geslacht: Reu
Geboortejaar: 2019
Schofthoogte: 50 cm
Gewicht: 18 kg
Ras: kruising
Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen:
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: goed
AUGUSTUS 2022″

Wij zouden natuurlijk heel graag hebben dat Toscha hier mag blijven! We hebben al van elke dag genoten met hem 💕

Joviale Toscha, ontzettend lief, dankbaar en makkelijk in de omgang

Toscha; een aanhankelijke hond met humor. De zachte maar ook grappige blik in zijn ogen geeft ons telkens een glimlach. Hij heeft een absoluut komische bouw. Hij zal je overladen met liefde en genegenheid.

Toscha is behalve naar zijn mens ook zeer sociaal naar katten, paarden en andere honden. Toscha is erg speels. Hij houdt van lekker spelen en rennen. Autorijden vindt hij prima. Hij wandelt graag, door zijn enthousiasme trekt hij iets aan de lijn. Zonder problemen passeert hij honden, mensen, fietsers. Toscha houdt van geintjes, als je niet oplet, loopt hij met je sloffen door het huis.

Elke hond en zeker ook Toscha zal u willen verblijden. Met uw enthousiasme en vertrouwen zal er een natuurlijke relatie ontstaan tussen u en Toscha. Eenmaal die goede band zal Toscha nog beter weten wat er van hem wordt verwacht. Opvoeden gaat in kleine stapjes en elke dag kunt u daarmee verder oefenen met leuke praktijkoefeningen. Hoe leuk is dat om samen met Toscha op te pakken. Toscha legt graag zijn pootjes op uw schoot, dankbaar, vol vreugde en altijd in een goede bui.

Toscha in Moskou: Onze vrijwilligers namen Toscha mee uit de verre Russische stad Tsjita, 5000 km van Moskou. Toscha leefde daar in zeer armoedige omstandigheden. Toscha kwam met de trein aan in Moskou na een zeer lange reis, was nog wat op zijn hoede, maar na enkele dagen had hij al snel door dat de mensen om hem heen enkel het allerbeste voor hem willen.

Wie wil Toscha een prinsenleven geven? Heeft u een groot hart, zou u het heerlijk vinden om elke keer deze hond te zien, lekker te aaien, hem liefde te geven, met hem te gaan wandelen? U bent van harte welkom. Meer weten? Stuur een bericht aan MyMartin en de foster van Toscha zal graag (vrijblijvend) contact met u opnemen en/of samen met u een kennismaking inplannen.

Toscha, a male, 3 years old, 17-18 kg, 50 cm at the withers, neutered, walks perfectly on a leash. Gets along well with cats and other dogs. Vaccinated, chipped. 

Toscha has lived all his life in a private shelter (5000 km from Moscow).

There was not enough food in the shelter, there was hunger. Dogs have never been treated there for parasites. Toscha arrived in Moscow by train, was distrustful, but after a few days he got used to home life in the foster family (he lives in my girlfriend’s apartment). 

Now Toscha is a wonderful dog.

Toscha rides great in a car.