Tisha

Nieuwe naam:
Geadopteerd: 12-11-2022
Naam: Tisha
Geslacht: Teef
Geboortejaar: feb 2021
Schofthoogte: 46 cm
Gewicht: 14 kg
Ras:
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen: goed
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: nog weinig ervaring
OKTOBER 2022

Allereerst wil ik zeggen dat we hier heel blij zijn met Tisha! Ze is een aandoenlijk lief en schattig hondje en ook een grappige deugniet. Onze oude Buddy is helemaal opgeknapt door haar. We kunnen haar nu al niet meer missen. Ze slaapt lekker bij mij in bed en we maken lange wandelingen. Bij de wandelingen vindt ze alles wat beweegt een uitdaging, iedere vogel, eekhoorn of kat is voor haar. Ze is echt een klein wolfje. 

Tisha, dit mooie mini wolf meisje is klaar voor de volgende stap in haar leven. In september gaat deze hond mee op transport en zou een kennismakingsafspraak (na lekker uitrusten van de reis) mogelijk zijn. Na aankomst zal een ervaren opvanggezin in België haar observeren zodat we precies weten waar Tisha het allerbeste tot haar recht komt.

Tisha is een vriendelijk, rustig, matig actieve hond. Licht onafhankelijk maar tegelijkertijd focus op haar baas; ná gewenning is haar baas haar alles!Loopt goed aan de lijn; haar neus zoekt wel naar muisjes en insecten.

Tisha is op zoek naar een liefdevol gezin en is klaar om een geweldige metgezel te worden voor aangename wandelingen. Tisha woont momenteel nog op het platteland met andere honden en kinderen (6 en 11 jaar). Tisha houdt van eten, droog voer en uiteraard heerlijke honden snacks.