Tanar

MAART 2018

Especially for our Russian friends: today I visited Tanar. He recognized my doggy-sweets 🙂 He lives with a wonderful lady who has all the time in the world for him. He is an absolute sweetheart with adults and kids. With other dogs he is a bit of a show-off…. Barking and trying to impress…. well he is a big boy, but deep down a wimp 🙂

Tanar

Deze sprankelende rode schoonheid is een enorme mensenvriend. Tanar is vol vreugde en altijd in een goede bui. Hij houdt van aandacht en vindt het heerlijk als u hem vertelt dat hij een goede en mooie hond is. Tanar zal zijn familie aanbidden!

Hij is een makkelijke hond, dringt zich niet op, hij legt graag zijn poten op uw schouder en likt uw neus, maar houdt er mee op als u zegt dat u dit niet wil.

Tanar is actief, hij houdt van spelletjes, vindt autorijden geweldig. Hij is makkelijk te trainen en loopt goed mee aan de lijn.

We weten niet veel over zijn verleden, maar hij moet ooit een huishond zijn geweest. Hij gedraagt zich erg goed en heeft geen slechte gewoontes.

Een van onze vrijwilligers vond hem in de buurt van Moskou, hij was alleen en ongelukkig. Ze kwam hem eten geven, hij ging in haar auto zitten en ze reden naar het asiel. Daar wacht hij inmiddels al 2 jaar op een nieuwe kans op een liefhebbende familie.

Houding tov volwassenen: goed

Houding tov kinderen: Hij kan met kinderen ouder dan 10 jaar, hij is vrij groot en sterk, oudere kinderen kunnen beter met hem overweg.

Houding tov andere honden: gaat goed om met de andere honden in het asiel

Houding tov katten: goed. In het asiel zijn er 2 katten, hij gaat prima met ze om, maar de voorkeur gaat uit naar een huishouden zonder katten.

Gezondheid: Tanar is gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

De adoptiebijdrage voor Tanar is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gecastreerd is.  Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

This sparkling red beauty named Tanar
Tanar is a male dog. Neutured. Chipped. Vaccinated.
Tanar is around 3 and a half years old (for november 2016)/
Nowadays Tanar lives in the shelter
Extremly communicative dog! Adore all the world and especially people!
People are his best friends!
He is full of joy and always in a good mood
Tender and not intrusive
Good on the leash
Adores games and playing time
He likes to put his paws on your shoulder and lick your nose (if you dont likes just tell him not to do this)
Very easy dog.
Good with co-dogs from the shelter
He has never showed any bad habits
Adores when you cuddle him, patted him and telling him that he is a perfect dog!
Adores hugging!
He is able to stay with kids older years (10 years old) because he is enough big and strong dog and its easier to connect with him older kids
Very positive
Adores riding in a car
Adores play with dogs toys, easy trainable and active dog
Tanar adores attention to his person and adores when you tell him that he is such a good and beautiful dog!
Tanar will adore his family!

In the shelter we have 2 cats, he communicates with them enough well. But we prefer for him family without cats.
Better for him to stay in a house with a garden or the farm to have lots of area to run and play!
He eats dry food but of course adores dogs snacks
We dont know his past well. But for sure we know that he stayed with people and took lots of good things from them. One of our volunteer found him lonely near Moscow, he was sad and so unhappy. She came to feed him, he sat in her car and they drove to the shelter. It was 2 years ago.

Give him chance! Find your love!