Sweet Sixteen

Sweet Sixteen

Met de winter 2016 in zicht besloten wij, fosteradres het PolderParadijs, een focus lijstje aan te leggen om oudere honden en langzitters de Russische winter te besparen. Helaas lukte dit niet in 2016. Voor de winter van 2017 is het wel gelukt! Alle zestien honden zijn inmiddels weg uit hun barre, winterse hok. Wij willen iedereen bedanken die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen. En we melden hier nog even hoe het ze alle zestien tot nu is vergaan.

Agat, de hekkensluiter, zit per 17 november bij ons in foster.

Marusya woont in Roelofarendsveen en werd vijf dagen na aankomst geadopteerd.

Gita & Guch; Guch werd na een week geadopteerd. Gita hoopt op een iets later tijdstip zich bij hem te voegen. Ondertussen zit ze nog bij ons in foster.

Tina 2 werd na drie weken geadopteerd en woont in Valkenburg bij Gabby. Na acht van haar negen jaar in een rothok….eindelijk vrij.

Tina kwam in foster bij Joyce en Marcel en werd vrij snel geadopteerd. Omgedoopt tot Saar woont ze samen met Spanjaard Beau en Russin Bella in Den Haag.

Gabby is na vijf weken geadopteerd en woont in Valkenburg.

Barra kwam ook als langzitter op negenjarige leeftijd in de opvang en is na een maandje vertrokken naar Zeeuws-Vlaanderen.

Alex kwam gezellig kerst vieren in 2016 en vond na twee maanden zijn nieuwe mand in Den Haag.

Argo, Marry en Freddie zijn geadopteerd in Moskou.

Jack is in foster gegaan bij Annette, geadopteerd en woont in Assen.

Joy woont in Egmond aan Zee, in een B&B accommodatie.

Phil, nu Sacha is gefosterd door Ria en woont in Noordwijkerhout.

Berta is geadopteerd en woont in Den Haag.

Natuurlijk gaan we door met fosteren!