Suzy

We zijn ontzettend benieuwd om te zien (en te lezen!) hoe goed uw hond is terecht gekomen.

Stuurt u gerust uw verhaal en/of foto’s naar mymartin@mymartin.eu

We zien uw nieuwe verhaal graag tegemoet.

Suzy is een vrolijke, vriendelijke en gezonde hond, met een prachtige zwarte vacht.
Ze is in het voorjaar van 2016 gevonden vlakbij het asiel, vastgebonden aan een boom. Ze vond het leven in het asiel op zijn zachts gezegd niet prettig, lag dagenlang in het hok en weigerde naar buiten te gaan. Ze weigerde te eten en werd steeds magerder. Een van onze vrijwilligsters nam de tijd om haar gerust te stellen en haar uiteindelijk mee te nemen voor wandelingen. Al snel begon ze weer meer vreugde te hebben in het leven. Elke dag werd ze bezocht door de vrijwilligster die ook een bak pap met vlees voor haar meenam, dat ze met plezier op at. Ze won het vertrouwen van Suzy, die ook met de andere honden contact begon te maken, vrij snel liep ze met kwispelende staart op ze af om kennis te maken en vriendschappen te sluiten.

In het asiel ging ze goed om met de vrijwilligers en medewerkers. Ze vond ze allemaal even leuk. Ze is een actieve hond, tijdens het wandelen rent ze opgewekt door het bos. Suzy kent de commando’s ‘zit’, ‘geef poot’ en ‘kom hier’.

Voor honden die ooit een huis hebben gehad is een treurige ontwikkeling om in het asiel te eindigen, we hopen dan ook dat er voor Suzy iemand is die haar een tweede kans wil geven. Ze zal haar baasje eeuwig dankbaar zijn en liefhebben.

Houding tov volwassenen: goed.

Houding tov kinderen: vanaf 10 jaar.

Houding tov andere honden: goed. Ze zit nu in de opvang met een andere teef en een reu en dat gaat helemaal prima. Suzy kan als tweede hond geplaatst worden.

Houding tov katten: onbekend, maar dit kan worden uitgezocht.

Gezondheid: Suzy is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Suzy verblijft in de opvang in de omgeving Gouda. Wilt u meer weten over Suzy? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij brengen u dan in contact met het fostergezin.

I have found Suzy near the shelter a year ago. She was tied to the tree. Why somebody has made such a thing with her I do not know. I took her to the shelter and her new life started. She was laying for days in the doghouse and refused to go outside. I stood near her talking with her, she was laying listening. At first she refused to eat. She was loosing her weight. I pressed her to go out from the cage and we went for walks. Soon she liked walks. I visited her in the shelter every day and brought porridge with meat, liver and chicken. She ate it with pleasure. And soon she began to trust me. She also began to communicate with other dogs. She came to them as though saying:” Hello, let` s make friends. I am Suzy.” And the dogs were glad to see her waving their tails.
Suzi knows commands “sit”, “give me a paw”, “go to me”.
She is a healthy, kind and cheerful dog. She is very beautiful. Suzy is black, with long brilliant fur. She communicates well with our volunteers and workers, who takes care of her. She likes all our volunteers. She likes to go for a walk on the leash with them. Suzy is an active dog, she runs cheerfully along the forest.
It is a tragedy for dogs who lived at home to found themselves in the shelter.
Suzy needs home by all means, she needs an owner who will love her and she will love him back.