Shtephan

SEPTEMBER 2018

NOVEMBER 2015
Met Shtephan gaat het goed, hij is heel lief, heeft hele lieve zachte ogen. Hij is nog actief en dat had ik al snel in de gaten, dus mocht hij mee met de actieve club en ik fiets met hem.

Dus lange wandelingen, hij is gek op mijn witte herders als ik die meegenomen heb en wanneer hij terug komt likt hij ze helemaal af en eerder gaat hij niet mee.

En verder kan hij goed met mijn andere honden opschieten, hij wil graag meehelpen als een van mijn honden blaft of in die geest.

Eigenlijk heb ik niet zoveel te melden, alleen dat hij een lieve hond is met een gouden hart.

Shtephan is een middelgrote hond die er herderachtig uitziet, met dit verschil: hij heeft een korte staart! Waarschijnlijk is er in het verleden een ongelukje gebeurd. Hij is zachtaardig, totaal niet agressief en een echte mensenhond.Hij communiceert graag maar is tegelijkertijd wat voorzichtig en bescheiden. Het lijkt er op dat hij heel wat achter zijn kiezen heeft gehad. Shtephan heeft erg behoefte aan genegenheid en aandacht. Hij doet het erg goed met andere honden. Hij is lekker actief en loopt probleemloos mee aan de lijn.

Stephan heeft een prachtige dichte vacht die wel regelmatig geborsteld moet worden; een mooie gelegenheid om vertrouwen te geven en te krijgen!

Als hij aan zijn woonomgeving gewend is, kan hij een poosje alleen blijven. Welk baasje met liefde en geduld wil deze kanjer een nieuw thuis geven.