Shila

APRIL 2017

Shila

OKTOBER 2016

Onze Shila is morgen 3 weken in Nederland en het gaat perfect met haar. Eten en drinken gaat perfect en ook de tijden met uitlaten. Trots op haar. En na een heerlijke knuffel gaat zij lekker slapen. En dan zie je haar dromen en dan zit ik met een brok in mijn keel te kijken en denk dan wat heb jij allemaal mee gemaakt meisie….
Nu trots dat we een RusDog hebben!

OKTOBER 2016

Shila is nu 6 dagen bij ons en het gaat echt super. Wat een lieve en dankbare meid is dat. En wat gaat ze goed met onze Chiwafwaf Disney om.
Binnen is ze helemaal gewend, buiten zijn alle geluiden nog een beetje eng zoals sirenes en alle onverwacht geluiden maar ook schreeuwende kinderen vind ze niets.
Wel schrok ik van de week. Trouw heeft Shila haar tuigje om van ‘Doggies Hollandse Herder’ en de lijn van Fie. De lijn heb ik dan onder mijn riem door en weer vast aan de lijn zelf. Goed ik liep buiten en ineens schrok ze van iets. Sprong weg en in de lucht maakte ze allerlei houdini bewegingen om weg te komen. Ik kon snel haar vertrouwen terug winnen en haar tot rust brengen. Maar ik weet zeker dat ze met een ander tuigje los was gekomen…..
Maar goed, tuigje zat zoals het zat. En er is ‘gelukkig’ niets gebeurt. Voor de rest gaat het super. Ze eet en drinkt goed en het komt er ook weer goed uit. Ze trekt wel meer naar Ingrid als ze thuis is maar dat geeft niets. Als ik samen ben met Shila dan kunnen wij ons geluk niet op. Vaak zitten we samen en dan denk ik ‘meisie wat ben ik blij dat we jou hebben’ en ‘wat ben ik blij dat ik jou uit die elende heb kunnen halen’. Ik kan de vrijwilligers van stichting MyMartin niet genoeg bedanken….

 

Shila is een klein hondje. Ze is nog jong en houdt natuurlijk van lekker buiten spelen en rennen. Ze vindt het ook leuk om met de hondenspeeltjes te spelen die de vrijwilligers voor haar meebrengen. Shila is een speels, lief zonnestraaltje die blijdschap en plezier in uw huis zal brengen.

Shila werd naar het asiel gebracht met andere pups toen ze vier maanden was. Ze viel onmiddellijk op tussen de andere pups. Terwijl de andere bang waren voor mensen, zocht Shila juist de aandacht en aanraking van mensen op. Tegenwoordig, nu ze iets ouder is, houdt ze nog steeds van mensen en ze vertrouwt ze ook.

Gezondheid: Shila is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Houding tov volwassenen: Als ze mensen aan ziet komen is ze de eerste die erop af rent en er volgt een hartelijke begroeting met veel blijdschap en kusjes. Ze gaat op haar achterpoten staan en kijkt je eens diep in de ogen. Ze is erg gehoorzaam en lief.

Houding tov kinderen: goed

Houding tov andere honden: Ze kan goed met andere honden omgaan en gedraagt zich geweldig t.o.v. de vrijwilligers die met haar gaan wandelen.

Houding tov katten: Onbekend. Bij serieuze belangstelling kan dit, indien en voor zover mogelijk, nader worden uitgezocht.

Voorkeur woonomgeving: geen voorkeur

Voorkeur adoptanten: geen voorkeur. Een speelkameraadje zou ze heel leuk vinden.

Shila was brought to the shelter with other puppies when she was 4 months old. She stood out immediately from all the other puppies. While others were afraid of humans, Shila was looking for human attention and touch. Today, when she got older she still trusts and loves humans. When she sees people approach, she is the first to run and greet them with her love and kisses. She would stand on her hind legs and look directly into your eyes. She is very obedient and loving. She gets along with all the dogs and behaves great with all the volunteers who come to take her for a walk.

Shila is a compact dog that can fit perfectly into your apartment. She is only 45 cm tall and weights only 15 kilograms. Like any teenager dogs she loves to run outside and play. She also loves to play with the toys volunteers bring. Shila is a playful, loving sunshine that will bring light, joy and happiness to your home. She will be a great companion for you and If you already have a dog, Shila can also be a great friend and a playmate for your dog.