Shandy

NOVEMBER 2021

Wat is het huis leeg zonder jou. We zijn onze beste maatje kwijt. Rust zacht lieve Sammy. Dankjewel voor al je liefde, trouw en geduld. Je hebt voor altijd een plek in ons hart.

JUNI 2015
Ze doet het geweldig, wordt al wat vrijer naar vreemden en andere honden. Ze is dikke mik met kater Dirk en het konijn. Van de kleine Madelief heeft ze haar project gemaakt. Toen de kleine ziek was is ze heel de dag bij haar op de bank blijven liggen. Supermatch!!!!!!!

APRIL 2015
Lieve, lieve Sammy (voorheen Shandy); ’t heeft even geduurd voordat we het absoluut juiste gezin voor haar hadden gevonden. Ze heeft het bij Ankie super gehad, maar nu is ze bij haar ‘eigen’ familie. De kinderen zijn absoluut dol op haar en dat is wederzijds.

Shandy ( inmiddels omgedoopt naar Sammy) met haar prachtige oortjes: de ideale gezinshond!

Sammy is een communicatieve, vriendelijke hond, gek op mensen en gaat goed om met andere honden en katten. Ze is mensgericht en graag bij u in de buurt; als er mensen om haar heen zijn, kijkt ze niet naar andere dieren om. Ze rent graag en vindt spelen met mensen en kinderen helemaal geweldig.

Op dit moment verblijft Sammy in Nederland. Bij haar huidige baasje moet zij, door omstandigheden te veel alleen zijn en zijn wij hard op zoek naar een nieuw thuis voor haar. Bij voorkeur bij iemand die tijd aan haar kan en wil besteden.

Als u Sammy wilt bezoeken, kunnen wij een ontmoeting voor u regelen.

Houding naar volwassenen: perfect – Sammy is een jonge, aanhankelijke hond die graag met u de wereld wil ontdekken. Ze is stemmingsgevoelig en zal dicht bij u in de buurt blijven. Ze luistert goed – kent al enkele commando’s en loopt zowel los als aan de riem keurig met u mee.

Houding naar kinderen: Sammy is een ideale hond voor zowel grotere als kleinere kinderen; ze is heel zachtaardig en speelt graag met ze. Op de foto’s is ze samen met het dochtertje van het opvanggezin aan het knuffelen.

Houding naar andere honden: prima – in de opvang woont ze nu met andere honden en katten. Ze speelt graag met ze, maar haar voorkeur is: spelen met mensen.

Houding naar katten: Sammy is katten gewend.

Woonomgeving: Bij voorkeur een huis met tuin.

Gezinssamenstelling: Sammy past in elke samenstelling – gezin met/zonder kinderen, met/zonder al aanwezige huisdieren.

Goed met katten: goed – in Rusland woonde ze samen in de opvang met andere honden en katten.

Kan goed alleen zijn: in principe wel, maar dient opgebouwd te worden.

Autorijden: goed

Voorkeur woonomgeving: huis met een tuin