Russel

Russel is een mooi mannetje met een vriendelijk, aanhankelijk en waaks karakter en is ongeveer een jaar geleden van de shelter in Moskou naar Nederland gekomen.

Zijn huidige baasjes waren niet in de gelegenheid om dit hondje de nodige aandacht te geven, daarom is Russel nu in opvang (omgeving Gouda).

Russel is een hele lieve hond, houdt van lange wandelingen, aandacht en vindt het heerlijk om te knuffelen.

Wanneer hij op onbekend terrein loopt, dan wijkt hij niet van de baas zijn zijde, maar op bekend terrein kan het gebeuren dat hij op jacht gaat naar konijnen. Want los lopen, dat is toch wat hij het liefste doet. Hoewel hij ook prima aan de lijn kan lopen.

Russel kan heel goed alleen thuis zijn, maar hij houdt er toch het meeste van als er gezelschap is.

Russel is lekker waaks; als er iemand aanbelt of voor de deur staat, dan waarschuwt hij de baas.

Wij zijn dan ook op zoek naar een baasje met tijd, ruimte, aandacht en overwicht, die aan Russel de leiding kan geven die hij zo nodig heeft, als beloning krijg je de liefste hond als je maatje, met de mooiste bruine trouwe hondenogen.

Deze prachtige reu hebben wij Martin (nr. 4) genoemd. Martin is een zeer vriendelijke, opgewekte en vreedzame hond. Hij kan het heel goed vinden met andere honden, houdt van spelen en rennen, maar is niet overactief. Hij vecht nooit, is rustig en niet dominant. Daarnaast is hij dol op mensen, hij kijkt je in de ogen en luistert naar je. Hij loopt heel goed aan de riem en ook los.

Martin zou een goede vriend voor een reeds aanwezige hond in een gezin (met oudere kinderen) kunnen zijn. Het is een wijze en gevoelige hond. Hij is absoluut klaar om een echte baas te gehoorzamen. Hij rijdt graag mee in de auto en is tolerant t.o.v. katten. Natuurlijk moet een toekomstige baas die katten heeft hem deze eerst laten zien, uitleggen dat zij deel van de roedel zijn en bij de familie horen.

Martin is duidelijk een huishond geweest in betere tijden. Graag verruilt hij het koude asiel voor een warm thuis. Hij zal zijn toekomstige baas-bazen veel vreugde brengen. Hij vertrouwt mensen en wil met iedereen vrienden zijn.

Wie geeft Martin ditmaal voorgoed het warme plekje dat hij zo verdient?