Ronald

AUGUSTUS 2015

Shanks (Ronald)Een poosje geleden alweer. Wij zijn nog steeds super blij met Shanks. Hij vindt het erg leuk om mee te wandelen naar het bos om Hummer uit te laten. Hij luistert ook net zo goed als Hummer trouwens.

APRIL 2015
Shanks (Ronald)Wat ligt er lekkerder dan een warm autodak in het zonnetje? Visite die bij ons op bezoek komen verwijs ik trouwens steevast naar MyMartin als ze weer eens aangeven hoe geweldig Shanks is (en dat is hij natuurlijk ook).

FEBRUARI 2015
Shanks (Ronald)Everybody wants to be a cat….Dat denk ik inderdaad als ik Shanks zo op zijn eigen bed zie liggen…meer dan een grote geeuw af en toe hoef je dan ook niet te verwachten . Even bijkomen van zijn avonturen in het bos (denk dat er geen boom meer is die niet beklommen is )

DECEMBER 2014

Ronald (Shanks)Even een kleine Shanks update! Shanks gaat tegenwoordig met mooi weer graag naar buiten overdag maar ligt na het avondeten het liefst bij iemand op schoot. Hij is daar ook heel makkelijk in, moet de door hem bezette schoot opstaan…verhuist hij simpelweg naar een andere. Deze foto bewijst wel dat hij letterlijk iedereen in huis om zijn fluffy pootje gewikkeld heeft!

NOVEMBER 2014

Shanks (Ronald)Shanks is vandaag voor het eerst tien minuutjes naar buiten geweest. Even gesnuffeld in de tuin en toen (uiteraard) floep onder de heg door….”kaaaalm Nathalie, heeeeeel kalm…niet hyperventileren….hij is alleen maar even aan het rondkijken”…..vijf minuutjes later kwam hij doodleuk weer aanwandelen om vervolgens op het tuinhuisje te klimmen om zo de buurt eens te overzien.
Na tien minuutjes kon ik het niet meer aan en heb hem naar binnen gebracht (lekker bakje vlees wat hij compleet negeerde want hij wilde maar één ding…weer naar buiten).
Vervolgens parkeerde hij zijn donszachte derriere in de vensterbank waar Sanji hem solidair gezelschap hield.

Dit mooie jonge katertje heet Ronald (en luistert ook naar Ronny).

Hij is in 2013 geboren, hij is goed gezond – gevaccineerd, gecastreerd en heeft een dierenpaspoort.

Ronny is in de winter van 2013 op straat gevonden. Het was zo ontzettend koud en een vrijwilligster heeft zich over hem ontfermd en mee naar huis genomen om hem tijdelijk onderdak te geven.

Ronny is een wereldkatertje! Hij is vriendelijk, speels en kan heel goed omgaan met andere katten en honden (waar hij nu mee samen woont). Het is echt een allemansvriend en zeer speels. Hij is een echte ‘klimmer’ – hoe hoger hoe beter!

Ronny vindt het prachtig als u tegen hem spreekt en zal u antwoorden door heerlijk te spinnen. Hij is een echt gezelschapsdier en graag bij mensen en dieren in de buurt.

De badkamer vindt hij ook spannend, niets zo leuk als stromend water!

Ronny is nu gewend aan droogvoer van Royal Canin.