Rada 3

JULI 2016

Hieperdepiep hoeraa!! Onze lieve Rada vandaag 1 jaar! Wat een liefde en knuffels krijgen wij toch elke dag opnieuw weer van d’r! Na lekker gewandeld te hebben werd het toch tijd voor de cadeautjes! Een nieuwe bal waar snoepjes in kunnen en een lekker bot… Uiteraard kreeg d’r vriendin Keerah ook een lekker botje!! Misschien als afsluiter nog eventjes naar het strand vanavond!

Best Friends Forever

Rada is nog jong, geboren in juli 2015. Haar gedrag is prima tov volwassenen, kinderen, katten en andere honden. Ze is nog maar een puppy dus ze adoreert alles en iedereen. Ze vindt het ook erg leuk om met anderen honden te spelen!
Rada kan goed geplaatst worden bij families met andere honden en/of katten. Ze is levenslustig en heeft een mooi, open, vrolijk karakter. Maakt nooit iets stuk thuis en is helemaal zindelijk. Er wordt drie keer per dag met haar gewandeld. Ze ligt ook graag op haar eigen dekentje en begrijpt al heel goed dat dat haar ‘plaats’ is.
Rada is klaar om op reis te gaan!

Kan goed alleen zijn: goed. Aangezien ze nog jong is moet dit wel langzaam opgebouwd worden.

Voorkeur adoptanten: Geen voorkeur maar een hondenvriend zou wel heel fijn zijn voor Rada. Ze houdt zo van spelen en pret maken met andere honden.

Huidige verblijfplaats: Rada woont nu bij een opvanggezin in Rusland met drie andere honden en wil de hele dag wel spelen met ze. Ze is ook erg blij met haar hondenspeelgoed.

This puppy named Rada
she was born in july 2015
heigh 48cm
weight 15kg
has not sterilized yet

Rada is a friendly dog with people, kids, cats.
She is a puppy dog so she adores everyone.
She is ready to play with dogs all the time!
She perfectly can stay in a familt with other dogs, cats
Can become a second dog. Better for her to have a dog-friend to have fun all together
Good in a car
can stay alone inside
Rada is a good puppy dog. Too young to be alone.
She is full of joy, has a good and opened character (as an every puppy)
Now Rada lives in a foster place with other 3 dogs and always offers them to play! She likes her dogs toys. Nothing spoil at home. Make her toilets outside (go for a walk three time per day)
She likes to stay on her own blanket and she well knows that its “her place”
She is vaccinated by her age, has a chip. And ready for traveling!