Nochka 2

FEBRUARI 2017

De tsarina wordt voorgereden om vervolgens uit haar koets te stappen m.b.v. de chauffeur met de witte muts….

Nochka 2 alias De Tsarina

Foto: Eddie Boschma
JANUARI 2017

Tsarina (Nochka2)Het is werkelijk ongelofelijk hoe dit dametje zich aanpast. Ze eet uit m’n hand, ligt boven op me als ik op de bank lig met haar pootjes om mijn nek en geeft me kusjes. Slaapt op m’n schoot, geweldig gewoon, en trippelt achter me aan als ik naar de keuken ga. Buiten is ze nog wel schrikachtig maar ik praat met haar en ze heeft zeker vertrouwen in me. Ik heb best veel honden gehad in m’n leven maar ben zo blij met deze Tsarina. Ik heb een klein huisje een klein tafeltje en een klein bankje en een joekel van een tuin en daar heeft de Tsarina (Nochka) straks alle schik. Dit is mijn keuze geweest ik wilde dit graag en dit dametje krijgt een prachtig leven.

Heel zachtaardig en elegant dametje. Ze heeft wel iets van een Italiaanse windhond, ze is alleen iets groter.

Nochka (betekent Nacht) kwam in het asiel toen ze nog maar vier maanden oud was. Ze was eigenlijk nog maar een puppy maar werd gelijk gesteriliseerd…

Ze was een lekker speels, dartelend bolletje, dit kleine zwartje. Nu is ze uitgegroeid tot een sierlijk, elegant hondje. Hoog op haar pootjes, een klein kopje met een knap smoeltje. Dit meisje is echt een wonder … heel aanhankelijk en sociaal. Ze kan keurig aan de lijn lopen. Het is gewoon onmogelijk om haar niet leuk te vinden, ze windt iedereen om haar pootje.

Ze houdt van mensen en wil nu graag haar nieuwe baasjes vinden.

De adoptiebijdrage voor Nochka 2 is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Nochka (in English it means night) born in okt.2015, neutered, vaccinated, healthy. 40-42 sm in the withers and weighs 10 kg.

Very nice and elegant dog. A bit like aт Italian greyhound, only bigger.

Nochka came to the shelter when was only four months and has already been neutered. So she was a  puppy …
Black small and a little skittish lump. Only the head of a small white stripe, and white tie on the chest ….
Now she grew up, leveled and turned into a beautiful and elegant dog. In the long thin legs, with a small head and a pretty attractive face.
This girl is a miracle …. very affectionate, sociable, walking on a leash. She will be a good friend.
This creature can not offend anyone, … And she loves people …. and really wants to find the owner …