Myshka

Geadopteerd: 18-04-2011
✝︎ 07-04-2022
APRIL 2022

Myskha is overleden. Ze is bij mij in geslapen, vredig, ze heeft veel los gelaten de laatste dagen, over Rusland en haar leven. 
Ze kwam bij mij als rustig hondje maar je kon ook merken dat ze moest overleven. Ze plukte zo een konijn uit de lucht, en ook niet zo maar loslaten, ik heb wel het konijn kunnen redden. Laatste jaren werd ze steeds milder en zachter; de andere honden waren dol op haar oren; die likten die grote oren schoon.
Ik hou van haar….en koester haar. Nu is ze weer bij haar kennel maatje Mischa.

OKTOBER 2018
AUGUSTUS 2011

Myshka is gelukkig in haar nieuwe leven met de andere honden in mijn huis . Ze is een hele leuke hond, ze is mijn maatje. Myshka heeft een hondenvriend, ze vinden elkaar heel erg leuk, kijk maar naar de foto. Myshka zoekt tijdens het wandelen naar muizen en andere wilde dieren, ze heeft het jachtinstinct. Voor mij is ze heel lief en vriendelijk, ze is gelukkig. Ze loopt heel goed ondanks haar slechte heup,ze is dol op lopen.

Ze heet Muis vanwege haar grijze kleur en omdat ze graag muizen zoekt in het gras.Ze heeft oren die lijken op die van een vliegende vleermuis. Ze staat laag op korte pootjes maar heeft een lang lijf en is goed doorvoed. Ongeveer 38 cm hoog. Een grappige ,spelerige, blije en actieve hond. Met mensen gaat ze zacht en sociaal om. Ze speelt graag met andere honden. Ze heeft veel vriendjes onder de asiel honden.