Myshka 3

Nieuwe naam:
Geadopteerd: 13-12-2022
Naam: Myshka-3
Geslacht: Teef
Geboortejaar: ± 2018
Schofthoogte: 42 cm
Gewicht: 12 kg
Ras: kruising
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen:
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: goed
OKTOBER 2022

Sinds 23 oktober 2022
Myshka is heeel erg lief!
En lief met andere honden.
Echt een schatje.

Myshka-3: zachtaardig lief rustig hondje

Myshka-3 verblijft momenteel in België bij een ervaren opvang gezin met vier grote honden plus twee katten. Dit verloopt allemaal prima. Myshka loopt er lekker tussen door en doet haar eigen ding.  Echter, ze mist wel een hondje van haar eigen formaat om mee te kunnen spelen. MyMartin zoekt dan ook bewust een gezin waar reeds een ander hondje aanwezig is waar ze zich op kan richten en mee kan spelen.  Onlangs was er namelijk nog een tweede hond aanwezig – meer van haar formaat – en daarbij was het duidelijk dat Myshka-3 graag in de buurt van deze hond was. Dit hondje is reeds proeflogeren en het is duidelijk dat Myshka-3 haar mist. Met de huidige vier grote honden heeft ze niet die klik (deze spelen ook niet meer). Wij gunnen haar echt een nieuw hondenvriendje/vriendinnetje waarmee ze kan spelen, slapen en lol kan hebben. Wandelen gaat uitstekend. Ze is absoluut zindelijk. Katten worden compleet genegeerd.

Ondanks haar bibber pootje (goed te zien op video’s) loopt ze goed mee en we krijgen het idee dat ze zin heeft om te rennen. Binnenkort gaan we dus met haar naar een omheind losloopgebied waar ze dit ook kan laten zien. Van auto’s, fietsers e.d. is ze niet bang; echter, van te veel drukte raakt ze iets nerveus. Ze wandelt heerlijk mee als er rust om ons heen is.

Myshka-3 is (nog) geen overdreven knuffelhond. Je verwacht het misschien van een kleine hond waarbij je het heerlijke idee krijgt om samen op de bank te liggen. Echter, nog niet voor dit lieve bescheiden meisje. Ze zoekt zeker wel aandacht, staat ze tegen je aan voor een kroelsessie van ongeveer 5 minuten. Vervolgens gaat ze tevreden liggen op een andere stoel of bank of op één van de hondenkussens. 
Misschien dat het op de bank samen televisie kijken nog komt, maar vooralsnog nu nog even niet. Ze volgt je wel als je je verplaatst door het huis.

Anderzijds kan ze uren lekker liggen slapen; wij vermoeden een mini waakhond in spé: ze kan blaffen als ze onverwachts iets hoort. Momenteel is ze nog op haar hoede voor mannen; het is prima dat ze er zijn maar ze zal niet snel naar ze toe wandelen of in de buurt komen. 

Waar zou lieve zachtaardige Myshka-3 goed passen?
Een gezin met reeds een sociaal gezellig speelse hond aanwezig. Een thuis waar deze lieve dame wordt geaccepteerd zoals ze is. U heeft al een hond die uren met u wil knuffelen dus als Myshka-3 zich liever (nog) nestelt op een ander kussen, raakt u niet teleurgesteld. U woont niet in het centrum van de stad; van te veel drukte in de straat raakt ze iets nerveus. 

*MyMartin is niet aansprakelijk voor medische kosten of welke andere kosten dan ook, die gemaakt worden na overdracht van Myshka-3 aan de adoptant. Myshka-3 is te adopteren hoe zij is, inclusief bibber poot plus haar lieve karakter en koddige uitstraling. 

Myshka (sometimes we call her Mu-Mu). Walks well on a leash. Obeying. Very human-oriented. Gets along well with cats and other dogs. She lived in a flock of a shelter in the city of Chita, far from Moscow (she traveled by train to Moscow for 5 days). I chose her from the crowd of dogs, because I already have a dog at home with was a viral infection and she had the same consequences – of tics. But good care – nutrition, long walks healed my dog. In principle, Myshka is completely healthy, she does not need to be taken to doctors, examined, etc. With good care, without stress, she will get rid of tics. Myshka well in the car. At home with other animals, too, remains without a person. Very obedient. I want people with experience who really love and understand dogs to pay attention to her.