Misha

Geadopteerd: 03-11-2013
✝︎ maart 2016
MAART 2016

Misha was oud, moe, stram en uitgeblust van zijn leven in het asiel. Hij heeft nog een prachtige tijd gehad en ligt nu begraven op een mooi plaatsje in de tuin waar hij zo gelukkig is geweest.

NOVEMBER 2013

Ik heb sinds afgelopen zondag Misha geadopteerd. Hij is ruim 8 jaar en was flink van slag door de reis en alle nieuwe indrukken. Sinds woensdag is hij steeds meer open en blij, begint vertrouwen te krijgen en wordt enorm geknuffeld (vooral door mij ; ) en iedereen die hem is komen bewonderen en aaien en een lekker botje meebrengen. Hij bloeit op ook al is het een stram baasje…hij krijgt een mooi pensioen!

Misha is één van onze favorieten! Hij leefde ooit in een roedel op straat, is gevangen en naar het asiel gebracht. Slim, lief, rustig en aanhankelijk. Vecht niet met andere honden, loopt keurig mee aan de riem. In de zomer van 2013 heeft Malish een was- en trimbehandeling gehad omdat hij last had van de warmte. Hij vond het allemaal prima.

Hij is voor zijn leeftijd erg gezond. Met dagelijkse wandelingen en beter voer dan in het asiel verbetert zijn conditie nog meer. Voor zover wij hebben kunnen zien kijkt hij niet naar katten om.

Misha is een lieve knuffelbeer die snakt naar een baasje om nog veel gezonde en gelukkige jaren mee door te brengen.