Milla

Nieuwe naam:
Geadopteerd: 09-12-2022
Naam: Milla
Geslacht: Teef
Geboortejaar: 2020
Schofthoogte: 46 cm
Gewicht: 11 kg
Ras: kruising
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen: vanaf 12 jaar
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: goed

De vrijwilligers uit Rusland zijn erg dankbaar voor de adopties en zijn natuurlijk erg blij met alle updates uit Nederland waarin ‘hun’ dieren in de nieuwe thuis en omgeving te zien zijn.

Het zou geweldig zijn om de Russische vrijwilligers het resultaat van hun vele werk te laten zien.

Wij willen u vragen alstublieft foto’s of video’s te mailen naar mymartinnederland[at]gmail.com om de vrijwilligers uit Rusland hun gelukkige rushonden te laten zien.

Alvast enorm veel dank. Voor ons teamwerk is dit heel erg belangrijk.

   

Milla is een mooi, lief, sierlijk hondje, opvallend is haar rode vacht. Sinds kort logeert deze kleine dame te België waar wij haar rustig laten wennen aan het nieuwe leventje.

Milla in België
Mooie Milla krijgt bij een verantwoordelijk logeer gezin alles te leren wat er te leren valt gedurende de komende weken. Lekker lopen aan de lijn, ook op de minder bekende plekjes. In rustig gebied doet ze het al super goed. Echter, in de stad met veel mensen, auto’s, harde geluiden kan ze nog wat schrikkerig reageren. Hier zijn we mee in training.

Eenmaal vertrouwd vindt ze het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden. Ze houdt van buiten spelen en rennen met de andere aanwezige honden. Na een wandeling doet ze rustig een dutje in huis.

Milla nog in het buitenland
Milla woonde bij een familie in huis waar haar wereld bestond uit redelijk goede verzorging en het spelen en lopen enkel in de tuin. In het voorjaar van 2022 stierf de eigenaar en werden de honden het huis uitgezet. Milla werd toen opgevangen door een vrijwilliger waar zij verbleef totdat haar reis naar België startte.

Wat zoeken wij voor Milla?
Bescheiden Milla is een geweldige, lieve en zachtaardige hond. Een rustig, stabiel leven, veel liefde, veiligheid en rust is wat ze nodig heeft.