Mikki

NOVEMBER 2018

Wat een geweldig nieuw gezinslid! Het is een lekkere huppelkont. Ik ga ook steeds beter aan hem wennen dus het gaat vast goed komen. Het zijn mijn 3 schatten van hondjes. 😍💕

Dit mooie zwartbruine pareltje is per toeval bij een van de vrijwilligers terecht gekomen. Ze stond op het punt met haar eigen honden te gaan wandelen. Mikki huppelde plotseling haar woning in. Gezien zijn gedrag moet hij ooit een huishond zijn geweest en er is naar zijn eigenaar gezocht; helaas tevergeefs. Hij woont nu met een paar andere honden en katten op een appartement en heeft zich probleemloos aangepast.

Mikki is echt een huishond, zindelijk en gewend om 2-3 x daags naar buiten te gaan. Hij kent ook enkele commando’s. Mikki is een meer dan perfecte gezinshond. Erg aanhankelijk en zachtaardig. Hij houdt ontzettend van mensen, is ook dol op mannen en met kinderen gaat hij helemaal geweldig om. Mikki kan goed alleen thuis zijn.

Houding tov volwassenen: Goed. Hij vindt het heerlijk om bij mensen in de buurt te zijn en kan uren aan uw voeten liggen. Het feit dat u er bent is voor hem al zo’n cadeautje.

Houding tov kinderen: Goed met kinderen vanaf 10 jaar.

Houding tov andere honden: Hij leeft nu samen met zes andere honden en dat gaat super goed. Bij onbekende honden is Mikki erg op zijn hoede sinds hij recentelijk -tijdens de wandeling- gebeten is door een voor hem vreemde hond. Nu is hij tijdens ontmoetingen met een andere hond niet meer dapper, hij denkt dat hij indruk moet maken. Dit moet begeleid worden. Met eigen honden in huis zal het perfect gaan indien u dit goed begeleid. Eenmaal gewend slapen ze samen in één mand. Voor Mikki zou het perfect zijn als hij komt te wonen in een omgeving waar hij niet op elke straathoek een vreemde hond tegenkomt.

Houding tov katten: Goed.

Kan alleen zijn: Als er geen mensen thuis zijn heeft hij gezelschap van de andere dieren en dat gaat prima. Het zou voor Mikki fijn zijn als er andere dieren om hem heen zijn.

Gezondheid: Mikki is gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

This young dog named Mikkey (Mikki)
Extremly kind dog with a big heart adoring people
Perfectly with kids and cats
Used to be a domestic pet
Nowadays lives at foster place

2. Year of birth is approximately: 2016

3. Appearance – half-breed. The coat is short. Color: black/brown

4. Weight is approximatele 18 kg, height 48 cm

5. Health – healthy, problems with health nas not beed found

6. Castration / neutered. Chipped, vaccinated

7. The history of the dog

Mikki….
We think he was a domestic pet. Last year our volunteer found him by accident. He came to the place she lived. In the morning she got up and went for a walk with her dogs. And when she opened the door Mikkey simply jumped to her flat. She tried to find his owner, but no luck. So nowadays Mikkey lives at foster place with other cats and dogs and shows a perfect behaviar!

8. Nutrition – allergies are not revealed. Eats dry food / canned food. Loves dog treats.

9. Character – mature, affectionate, trustworthy, decent, not fussy, perfect in his behaviour, nothing spoil, adores kids and sleep on the couch

10. Attitude towards adults – good, can spend hours sitting next to each other. Not intrusive, just loves the feeling of intimacy with a person, adore to be cuddle

11. Attitude towards children – good in a family with children older than 10 years.

12. Attitude to other males and bitches – nowadays lives at foster place with other 6 dogs and cats. Behavies very good!

13. Attitude to cats – good

14. Relation to other animals – unknown.

15. As he walks on a leash – to the leash is ccustomed. He walks on a leash perfectly, since he was earlier home. He likes to frolic in the tall grass, but on command comes back.

16. Does any team know: simply commands in Russian like Come to me – “Ko Mne”

17. How to ride in the car: enough good.

18. Can I stay at home alone – good at home. We prefer a company of other dog for him

19. The toilet – accustomed 2-3 timed per day

20. Toys – indifferent, prefer a company of a person, frollic with dogs outside