Masya

FEBRUARI 2021

Lieve dierenliefhebbers!, hedenmiddag om 12uur37, is mijn rushond Masya thuis door de dierenarts ingeslapen. Ze had pijne n kon niet meer op de bank klimmen en niet meer opstaan. Masya is vanmiddag door de dierenambulance opgehaald; ik krijg nog een berichtje wanneer ze gecremeerd zal worden zodat ik op tijd een rolstoeltaxi kan bestellen. I k koester de herinneringen met diep respect voor mijn hondendochter!!!en ik mis haar nu al vreselijk!! Rust in liefde en in vrede mijn allerliefste Masya. Hopelijk kom je Torro tegen die jouw jaren geleden voor ging!
Rust zacht mooi! lief !hondenkind!

vertical-spacer]
DECEMBER 2013
Het blijkt dat Fox een vriendinnetje heeft, Masya genaamd, waar hij jaren lief en leed mee heeft gedeeld. Zij is in eerste instantie achtergebleven in de shelter. Inmiddels zijn beiden geadopteerd.

Masya is een prachtige hond van middelbare grootte met een schofthoogte van 50 cm. Ze is 5 jaar oud en gewend aan mensen. Eerst leefde ze met andere honden bij een fabriek waar ze contact had met de werkers. Ze is opgepakt en naar het asiel gebracht. Ze is een actieve, energieke hond. Ze houdt van wandelen, rennen en op muizenjacht gaan. Ze wandelt nu aan de lijn. Ze trekt nog wel een beetje maar dat komt omdat ze maar weinig wordt uitgelaten. Ze zal niet met andere honden vechten maar weet wel voor zichzelf op te komen. Masya is een beetje bang als mensen met hun armen zwaaien. Waarschijnlijk is ze geslagen geweest. Toch heeft Masya het vertrouwen in mensen niet verloren en ze vindt het heerlijk om te knuffelen met de verzorgers. Ze eet goed en eet graag brokken of pap met worstjes. Bent u het lieve, trouwe baasje die Masya zoekt en zo verdient?