Masha 2

Nieuwe naam:
Geadopteerd: 19-12-2022
Naam: Masha-2
Geslacht: Teef
Geboortejaar: 2021
Schofthoogte: 48 cm
Gewicht: 12 kg
Ras: kruising
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen: vanaf 12 jaar
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: goed
KOMT HIER EEN GELUKKIG VERHAAL ?

De vrijwilligers uit Rusland zijn erg dankbaar voor de adopties en zijn natuurlijk erg blij met alle updates uit Nederland waarin ‘hun’ dieren in de nieuwe thuis en omgeving te zien zijn.

Het zou geweldig zijn om de Russische vrijwilligers het resultaat van hun vele werk te laten zien.

Wij willen u vragen alstublieft foto’s of video’s te mailen naar mymartin@mymartin.eu om de vrijwilligers uit Rusland hun gelukkige rushonden te laten zien.

Alvast enorm veel dank. Voor ons teamwerk is dit heel erg belangrijk.

In juli 2022 werd Masha vrijgelaten na het ondergaan van een staatssterilisatie-programma. Ze vonden haar op de weg bij het bos. Masha verbleef  in een stadsappartement, samen met twee huishonden en twee katten. Masha werd na gewenning erg aanhankelijk, zachtaardig en sociaal, houdt ervan om geaaid en geknuffeld te worden. Ze houdt van buiten spelen en rennen met andere honden. 

Masha in België, ze heeft nog een voorkeur voor rustige gebieden. Dat gezellige terras in hartje centrum: liever niet. Met wandelen passeert ze mensen, fietsers, honden probleemloos. Ze wandelt graag, maar vindt de buitenwereld nog een tikkeltje spannend. Ze is absoluut rustig in de auto.

Masha bekijkt haar nieuwe omgeving met interesse, maar ook met voorzichtigheid. Met uw enthousiasme en vertrouwen zal er een natuurlijke relatie ontstaan tussen u en Masha. Eenmaal die goede band zal Masha nog beter weten wat er van haar wordt verwacht.

Masha is een gezellige lieve huishond, ze is graag in de buurt van haar gezin. Conflicten met andere honden vermijdt ze. De buitenwereld is nog een tikje spannend maar wij vermoeden dat haar avontuurlijke karakter het wint van haar (nog) aanwezige voorzichtigheid.

Masha kan een paar uurtjes alleen zijn (is nu met aanwezigheid van vier andere honden). Ze loopt vrij rond in huis. Slopen doet ze niet. 

Haar nieuwe baasje is lief, rustig, geduldig en zonder al te hoge verwachtingen bij de start. Heeft u die beheersing, wijsheid en een lange termijnvisie om samen met Masha door het leven te gaan? Masha is er klaar voor!

Wij vermoeden dat Masha geen andere hond nodig heeft, maar reeds een stabiele lieve hond aanwezig is zeker een pluspunt. U gaat heel blij worden van Masha. Ze zal zich enorm gaan hechten als u haar even de tijd geeft. Bent u de persoon die na het lezen van de tekst en bij het zien van haar prachtige foto’s heel graag met haar wil kennis maken? Houdt er rekening mee, dat bij de kennismaking Masha eerst de kat uit de boom kijkt, al snel zal ze ontdooien en komt ze haar knuffel voorzichtig bij u halen.