Marusya

AUGUSTUS 2019

Hallo mensen van mymartin,
Met heel veel verdriet en met tranen in mijn ogen moet ik jullie mededelen dat Marusya die ik in 2011 had geadopteerd is overleden. Ze had een kwaadaardige tumor en ben bij drie artsen geweest. De laatste kwam er achter maar toen was het te laat. Ik ben er kapot van want het was zo’n ontzettende lieve slimme en sociale hond. Ik mis haar ontzettend.

Heb de halsband die Marusya van Vera had meegekregen in haar graf gelegd. Ontzettend bedankt voor alles.

AUGUSTUS 2011

Marusya is heel gelukkig en gezond. Ik heb ontdekt dat Marusya heel slim is. Ze kan los lopen zonder riem. Als ik wil dat Marusya iets doet hoef ik het maar te vragen: zit ,stop, kom hier, ga op het gras lopen, ga op straat lopen. Ze let op alles wat ik doe en ze laat me niet alleen als ik naar andere mensen toe ga, of iemand bezoek. Ik ben nog steeds heel gelukkig met de hond.

Lieve Marusya is een heel klein, heel gevoelig en gehoorzaam hondje. Ze zal ongeveer 1 jaar oud zijn. Ze is gesteriliseerd en gezond. Ze is erg gericht op een persoon, totaal niet agressief, rustig en klam. Zij zou uitstekend in een gezin met oudere personen passen om rustige wandelingen en tochtjes te maken. Daar is zij namelijk gek op. Ook zou ze heel goed in een gezin met kleine kinderen te plaatsen zijn. Ze zal een buitengewoon goede vriendin zijn en u al haar aandacht schenken. Ja, Marusya wacht op u!