Malish 4

MALISH 4 IS GEADOPTEERD

Malish is gewend aan de riem maar loopt perfect zonder. Hij rent niet weg. Deze hond is buitengewoon lief en heeft een geweldig karakter. Hij zal je trouwste vriend zijn. Ondanks de verschrikkelijke jaren in het asiel, vertrouwt hij mensen nog volkomen. Hij vindt het heerlijk als je tegen hem praat en hem aait. Malish wacht al vijf jaar op een nieuwe eigenaar maar tot dusverre is er geen enkele interesse in hem getoond. Toen wij, de vrijwilligers, hem onze aandacht schonken, was het een triest, heel mager hondje met haaruitval en klitten, mank lopend op ziijn rechter achterpoot. Zijn pootje doet meer pijn wanneer er een groot temperatuursverschil is. Wij begonnen voor hem te zorgen, brachten eten, gingen met hem wandelen en behandelden hem met “travmatin” om zijn gewrichten en gewrichtbanden in zijn gebroken poot te herstellen. Deze lieve hondenjongen herstelde erg snel. Nu loopt hij slechts een klein beetje mank na een heel lange wandeling.

Wie schenkt deze ideale hond eindelijk de aandacht die hij verdient? Hij zal voor altijd je beste vriend zijn!

Gezondheid – Malish heeft een oude verwonding aan zijn achterpoot en er moet calculus (steen in het lichaam) worden verwijderd. Afgezien daarvan is hij gezond.

Houding naar volwassenen: perfect, totaal geen agressie, vindt alle aandacht, genegenheid en verzorging heerlijk.

Houding naar kinderen: ideaal voor een gezin met kleine kinderen, is totaal niet agressief en heeft een erg zacht karakter.

Houding naar andere honden toe: hij zit in een hok met drie andere honden (een reu en twee teven) die allen goed bevriend zijn en elkaar opwarmen in de ijskoude winter. Malish loopt perfect aan de riem en ook zonder riem. Tijdens de wandelingen kan hij het heel goed vinden met de andere honden. Hij is niet dominant. Wanneer de buurhonden worden gevoed, wacht hij rustig zijn beurt af.

Houding naar katten: onverschillig.

Malish kan goed alleen blijven, hij misdraagt zich niet en blaft ook niet.

Verblijf van voorkeur: maakt niet uit. Het voornaamste is dat er van hem wordt gehouden, dat hij wordt gevoed, wandelingen krijgt en vaak geaaid wordt.

Voorkeur eigenaar: Malish past perfect in elk gezien, ouder stel of familie met jonge kinderen.