Malish 3

Geadopteerd: 17-11-2013
FEBRUARI 2014

Malish is nu ’n kleine zes weken bij ons en is ’n fantastische hond, wij zijn er erg blij mee, je moet er wel op letten dat je geen lekkere hapjes op de aanrecht laat liggen als je even de keuken uit gaat, dan kan het dan gebeuren dat er het een en ander verdwijnt, het verschil tussen “Mijn en Dijn” is hem soms minder duidelijk, maar hij gaat er duidelijk niet onder gebukt, hij blijft je aankijken met de meest onschuldige ogen. Als er ’n Nobel prijs voor Toneelspel voor Honden zou bestaan zou hij beslist naar Stockholm moeten afreizen.

Misschien is het mogelijk aan de vorige eigenaresse van Malish te laten weten dat het heel goed met hem gaat en dat wij er erg blij mee zijn en dat wij begrijpen dat het niet makkelijk voor haar moet zijn geweest om hem af te staan. (Malish is zo vol vertrouwen dat wij niet kunnen voorstellen dat het ooit ’n zwerfhond is geweest.)

Malish is een hond die overal geplaatst kan worden. Hij is vorig jaar door een mevrouw in Moskou van de straat gehaald maar als alleenstaande moeder met al een andere hond vond ze het toch te zwaar en is Malish na 4 maanden in het asiel beland.

Hij heeft Demodicosis (schurft) gehad, maar dit is helemaal genezen en Malish is weer kerngezond.

Mogelijk heeft Malish een beetje last van wagenziekte. Hij loopt goed aan de lijn en als hij los loopt luistert hij ook goed. Geen spoor van agressie. Betaalt u zijn reis naar Nederland? U krijgt er onvoorwaardelijke liefde voor terug van Malish!