Lucy 3

Nieuwe naam: Luus
Geadopteerd: 19-05-2022
Naam: Lucy-3
Geslacht: Teef
Geboortejaar: 07-2017
Schofthoogte: 57 cm
Gewicht: 28 kg
Ras: Berner Sennen/Labrador
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen: goed
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: goed
SEPTEMBER 2022

6 april 2022 hebben we Luus opgehaald. De reis naar huis was voor Luus heel spannend. De eerste dagen ook, ze was toen erg gericht op mijn man. Het uitlaten aan de riem ging goed, maar de nieuwe omgeving was erg spannend.

lnmiddels is ze nu vijf maanden bij ons en het gaat echt super goed! Het is onze vierde hond, maar de eerste adoptie-hond. We zagen het niet zitten om weer aan een pup te beginnen, hoe leuk die ook zijn. Luus is echt de perfecte match! lk moet ook zeggen dat de MM-foster ons heel goed begeleid heeft!

Luus loopt nu lekker los in het park waar ze met andere honden heerlijk kan rennen en spelen. Ze vindt het nog wel spannend als er bezoek bij ons in huis komt. Ze blaft of gromt dan af en toe, komt soms voorzichtig even snuffelen en loopt dan naar haar veilige plekje.

Ze is zachtaardig, rustig en is graag bij ons in de buurt. Kortom, we hebben geen spijt dat we Luus geadopteerd hebben!

Lucy-3 in Moskou:
Lucy is in de zomer 2017 geboren. Lucy overleefde een brand in het asiel. Ze werd verzorgd in een pleeggezin met andere huisdieren. Lucy houdt van mensen en raakt snel gehecht aan een persoon met wie ze samenwoont.

Lucy-3 in België:
Lucy (betekent “licht”) is als een zonnestraal, buitengewoon zachtaardig en vriendelijk.

Lucy, de ideale hond voor iemand die een makkelijk middelgroot gezellige hond zoekt om lekker mee te knuffelen en wandelen. Lucy, deze black beauty wil eigenlijk maar een ding van de mens: liefde en aandacht.  Ze is lief, sociaal, vrolijk, baasgericht, reageert onmiddellijk op een stemcorrectie, is aanhankelijk, loopt netjes aan de lijn. Kan met katten, honden. Rennende buitenkatten wil ze soms wel opjagen.

Voorkeur adoptanten:  Haar nieuwe familie is lief, rustig, geduldig en zonder al te hoge verwachtingen. Lucy zal namelijk nooit een spring-in-‘t-veld worden. Lucy wordt enkel geplaatst bij een rustig gezinsleven, eventueel al met een aanwezige hond (dit is geen must).

Momenteel gaat een heel nieuwe wereld voor haar open, in bepaalde situaties zal zij nog onzeker zijn. Logisch daar zij pas haar pootjes op Belgisch/Nederlandse grond heeft gezet. Geef haar wat tijd en veel liefde.  Ons advies is: op haar eigen tempo met uw juiste begeleiding.