Lucky

DECEMBER 2016

We hebben helaas geen zichtmeldingen meer ontvangen van Lucky uit Hoensbroek, ze is nog steeds in onze gedachten en we hopen dat we toch ooit nog iets vernemen. Er wordt nog steeds door haar baasje naar haar uitgekeken. Mocht iemand haar nog zien of iets weten, stuur dan aub een bericht.

Lucky is een energiek, positief en speels hondje. Ze is superslim en heel geschikt om mee te trainen en nieuwe dingen aan te leren. Misschien wordt Lucky echt ‘lucky’ en krijgt ze bij u haar gouden mandje! Haar geschiedenis verschilt helaas niet van zoveel andere honden in Rusland. Op straat gevonden en door een vrijwilliger naar het asiel gebracht.

Gezondheid: goed – Lucky is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Houding tov volwassenen: prima, ze is gek op aandacht en knuffels. Ze is graag bij mensen in de buurt. Lucky is een communicatieve hond die graag naast u loopt en af en toe om een aai vraagt.

Houding tov kinderen: Lucky is gek op kinderen, een echte gezinshond met een goed en zachtaardig karakter. Ze is een fantastisch speelmaatje voor kinderen.

Houding tov andere honden: Lucky deelt haar kennel nu met een reu en een teefje en dat gaat prima. Ze is een uitstekende kandidate om als tweede of derde hond te worden geplaatst.

Houding tov katten: Onbekend. Bij serieuze belangstelling kan dit, indien en voor zover mogelijk, nader worden uitgezocht.

Voorkeur woonomgeving: geen voorkeur. Lucky’s mand kan overal staan.

Voorkeur adoptanten: geen voorkeur

De adoptiebijdrage voor Lucky is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.