Lord

JANUARI 2013

The dogs like to lay down in the house, they can go in the garden if they like, because the door is open all day but they like the cold floor! They play a lot together in the garden.

Lord is getting well now he’s about 30Kg. He looks good and he’s always near to me, if you see me, you see lord, I love him very much.

Lord was ooit een huishond. Hij was gekocht als ras zuivere labrador. Maar toen hij ouder werd kregen de “eigenaren” door dat ze waren opgelicht en dat deze hond hond geen “echte” labrador was. En daarom moest hij naar het asiel. Hij is nog jong maar weet al wat het is om door mensen verraden te worden. De eerste dagen in het asiel was hij heel voorzichtig en vertrouwde niemand. Na enige tijd begon hij pas weer mensen te vertrouwen. Hij leeft in een asiel en droomt van een familie die van hem houdt en voor hem wil zorgen. Hij kan wonen in een huis of appartement. Vanwege zijn dunne vacht is dit geen hond die in een buitenkennel kan leven in de winter. Hij heeft goed contact met mensen en is van nature niet aggressief. Hij wil graag naar mensen toe maar is bang dat hij weer wordt bedrogen. Hij woont samen met zijn vriendin Delya. Zij staat ook op de site.