Loew

JANUARI 2016

Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat de adoptanten afscheid hebben moeten nemen van kater Youri (Loew). Dit beestje was nog geen maand hier in Nederland, maar had al een grote plaats in hun hart ingenomen.
Youri kreeg volgens de DA door stress, last van kortademigheid en in overleg besloten we zijn komst ruim een maand uit te stellen. Na een periode van rust verdwenen de klachten, werd hij zorgvuldig nagekeken en zijn bloed nogmaals getest, alles was goed en hij kreeg toestemming van de dierenarts in Moskou om te vliegen. In overleg met de adoptanten is Youri begin december naar Nederland gekomen samen met zijn nieuwe broertje Jerome. Youri reisde speciaal in een softbag, die bij de begeleidster in de cabine mocht worden meegenomen, zo kwam Youri aan op Schiphol. Ik heb hem zelf mogen overdragen en wat waren we met z´n allen blij dat hij er eindelijk was.
Helaas liep het anders en werd Youri ziek en de kortademigheid was weer terug, ondanks de goede zorgen van de adoptanten en de ondersteuning van hun dierenarts heeft hij niet lang mogen genieten van zijn liefdevolle thuis.
R.I.P. lieve Youri, we hopen dat je bij de regenboogbrug je rust zult vinden.
Namens het team van My Martin wensen wij de adoptanten heel veel sterkte met dit verlies.

 

Loew is kalm, rustig en zit stilletjes te spinnen. Andere katten vechten niet met hem, hij is gewoon niet interessant voor ze. Hij duldt honden naast zich, hij zal nooit blazen of uithalen.

Doet alles keurig op de kattenbak.

Hij is gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en door de dierenarts gezond bevonden. Hij heeft een goede eetlust en we hebben geen slechte gewoontes bij hem kunnen ontdekken. In mei 2015 is hij op straat gevonden. Hij is ongeveer 3 à 4 jaar. We weten het niet precies.

Loew heeft een soort van hangende flapoortjes die een beetje in elkaar gefrommeld zitten. Zijn oortjes moeten daarom regelmatig schoongemaakt worden.

Zoekt u een lieve vriend? Adopteer dan Loew!

Cat Loew or Lev
The nature of his angels! Calm, gentle, slow, quiet, humming. No one fights, inferior to all cats. Stay dogs aside, but never hisses or strikes. Tray – use perfectly. He has already been neutered. Chipped. Vaccinated. Healthy. Was checked by the vet.
He was picked up on the street in May 2015. Probably was a domestic pet.
But his previouse owners we could not find.
Appetite is good. Bad habits are not observed.
Age 3-4 years. We do not know for sure. Breed – similar to Persian, only ears pressed like a lop-eared. Maybe crossbreed of both? Ears must be constantly cleaned, accumulated allocation.

Looking for a good friend? Adopt Loew!