Lissa

Geadopteerd: 16-06-2013
NOVEMBER 2013

We hebben Lissa nu bijna 5 maanden, en zijn dolblij met haar .

Binnen is het een heel rustige luie hond die dol op knuffelen is, soms ondeugend en heeft ze een gelukkig oude schoen of pantoffel te pakken, (de nieuwe schoenen liggen in een mand waar ze niet bij kan). Dit doet ze als ze even alleen is. Buiten gaat ze los en rent achter de eenden en vogels aan, ze gaat als een speer, knoerthard haha. Ze vind het heerlijk om met andere honden te spelen op het uitrenveld, zo leuk om te zien. Ze is meestal de snelste van allemaal .

Wat vreselijk zielig is, dat ze doodsbang voor vuurwerk is, ze hoeft maar een knal te horen en duikt in elkaar en wil zo snel mogelijk naar huis waar ze dan snel in haar hoekje kruipt, ze is ook een keer op het uitrenveld onder een omgekeerde roeiboot gaan liggen, kwam gelukkig snel toen ik haar riep. Van de week hoorde ze weer een knal en trilde als een rietje, ik negeer het, anders wordt ze nog banger.

JUNI 2013

Met Lissa gaat het heel goed, vanmorgen heeft ze voor het eerst schapen en paarden gezien. Schitterend die reactie, op een gegeven moment stond ze neus aan neus met een schaap, zo leuk. Vandaag met Lissa naar de dierenarts geweest, even voor controle. De dierenarts vond het een heel mooi en lief hondje, maar dat wisten we natuurlijk al lang 🙂

Lissa is very kind and gentle dog. She is not active, very delicate dog. She is very good walking on the leash, not aggressive with another dogs. Can be a good member of the family. She was found on the street in a cold winter 2013. Now she has a temporary home but she believes that soon her live will change!