Lilya

SEPTEMBER 2019


DECEMBER 2018


NOVEMBER 2018
Lilya en Michelin wonen samen en wat gaat het goed.

Lilya, een schone beschermvrouwe van baas en haard.

Lilya springt enthousiast de auto in voor een wandeling. Met de baas op pad vindt ze heerlijk, en staat daarom opgetogen klaar voor het aandoen van haar tuig. Ze kan trappen lopen. Bij bezoek aan katten houdt ze gepaste afstand. Daarnaast is er gestart met het rennen naast de fiets. Het rennen is leuk; de fiets is nog een raar, beetje eng ding.

Als puppy is zij in het asiel in Moskou terecht gekomen. Uiteindelijk heeft zij het geluk gehad eruit gepikt te worden en heeft zij meer dan een jaar in een warm opvanggezin in Moskou met meerdere honden vertoeft. Haar leventje in Moskou was klein, maar wel vol liefde. Een warm huis, een grote tuin, één vaste verzorger.

En dan ineens laat je al je houvast achter je en wordt ingescheept in een Boeing… bij Lilya zorgde dit voor onzekerheid over al dat nieuwe. Met de nieuwe fostermama in Nederland hechtte zij zich direct, zo ook met de al aanwezige honden.
In veel heeft Lilya de afgelopen vier weken weer vertrouwen gekregen. Vrouwelijk bezoek wordt even serieus gecheckt, maar daarna is het dan ook goed en kan er geaaid en gekroeld worden. Alleen mannelijk bezoek is nog echt iets om aan te werken. De keerzijde hiervan is dat ze een heel goed gevoel van veiligheid in huis brengt. Ze is waaks en ’s nachts rustig.

Los heeft Lilya nog niet gelopen, aangezien ze jachtinstinct laat zien. Wel let ze heel erg goed in huis en op het erf op de baas, en komt onmiddellijk als ze geroepen wordt. In huis is ze rustig, ligt heel graag bij je in de buurt, aan je voeten of op de bank.

We zoeken voor Lilya mensen, die vallen voor een baas-baas hond. Iemand die graag zachtaardig, maar beslist, leiding geeft, die zorgt dat ze de goede keuzes maakt. Iemand die ziet hoe Lilya hunkert naar een sterke band met een sterke baas. Iemand die haar wil trainen om naar de baas te kijken en op tijd  af te leiden. Kortom iemand die haar tijd en vertrouwen wil geven. Je krijgt dan haar trouw en liefde met 300% rente terug. Beloofd. We denken daarom dat Lilya het best tot haar recht komt als enige hond in huis.

Nieuwsgierig geworden naar onze dappere Lilya? Stuur een bericht of mail naar mymartinnederland@gmail.com.  Indien gewenst brengen wij u dan in contact met het fostergezin zodat u de meest actuele informatie over deze mooie rushond vrijblijvend kunt bespreken.

Place your content for the second column here.