Lana

SEPTEMBER 2016

Lana

 

FEBRUARI 2015


Deze mooie dame luistert naar de prachtige naam Lana en is in opvang in Nederland. Ook Lana is, net zoals helaas zoveel honden in Rusland op straat gevonden, opgepakt en naar het asiel gebracht. Lana is een slimme, positieve hond die elke dag een glimlach op uw gezicht zal toveren.

Houding naar volwassenen: ze is lief en geniet zo van aandacht, tederheid en een aai. Ze is graag bij haar baasje in de buurt. Lana vindt het heerlijk om lekker naast u te lopen. Ook rent ze graag naast de fiets, dan kan ze haar energie goed kwijt. Bij de wandeling is ze wel erg oplettend naar mannen, sommige wantrouwt ze en laat dat dan ook merken door naar ze te blaffen.

Houding naar kinderen: Lana is naar jonge kinderen wantrouwig, ze schrikt van de onverwachte bewegingen die ze maken en dan gromt ze om dat kenbaar te maken. Als ze gewoon langslopen is het helemaal geen probleem. Daarom plaatsen wij haar liever bij grotere kinderen.

Houding naar andere honden: in de shelter was die prima – ze deelde haar hok met wat andere honden (reutjes en teefjes) en dat ging heel goed. Lana loopt nu ook regelmatig met een groepje andere honden, dominante honden blaft ze van zich af en een stukje wandelen is ook helemaal haar ding; ze loopt dan keurig mee aan de riem. Lana is uitstekend geschikt om als tweede hond bij een lekkere stabiele hond te worden geplaatst.

Houding naar katten: we denken dat ze met wat hulp van haar nieuwe baas kan leren goed met katten te kunnen leven.

Woonomgeving: een huis met een tuin of een boerderij zou voor deze actieve dame ideaal zijn.

Lana wordt nu getraind om in de bench te zitten, ze laat de het eerste kwartier van zich horen en daarna wordt ze stil, ze moet dat nog leren. Het liefste is ze in uw nabijheid.

Gezinssamenstelling: Lana past in elke samenstelling – een gezin met of zonder kinderen / met of zonder andere huisdieren. Een ervaren en geduldig hondenbaasje waar ze zich aan op kan trekken, heeft onze voorkeur. Lana is een hond die van wandelen en ook van fietsen houdt! Ze is slim en leergierig en met haar zou u heerlijk kunnen trainen! Ze gaat dit weekend voor het eerst naar een hondenschool om haar alvast wat vaardigheden bij te brengen.