Ksusha

Nieuwe naam: Floortje
Geadopteerd: 18-04-2011

Ksusha is geadopteerd

Ksusha is een jong, ontzettend mooi katje. Ze is een halve Pers. Haar buitengewoon kleurige vacht voelt heel zacht aan. Ksusha is een heel sociaal diertje, wil altijd in de buur van mensen zijn. In het begin kijkt Ksusha de kat uit de boom om dan na een tijdje innige vriendschap te sluiten. Ze is absoluut niet agressief. Heerijk vindt zij het om geborsteld en gekamd te worden. Met voedsel is ze niet kieskeurig, ze eet werkelijk alles wat je haar voorschotelt, droog voer, vlees en ook melkprodukten. Zij gaat tot nu toe uitsluitend op de kattenbak. Ze houdt ervan op schoot te zitten en gaat dan heel lief spinnen. Kortom, een makkelijke en perfecte kat: de ideale huisgenoot.

En hier komt haar geschiedenis. Een vrouw vond haar in de hal van een huis terwijl het -30 graden vroor. Het katje was natuurlijk heel erg bang. Het was direct duidelijk dat zij een huiskat was geweest en niet gewend was op straat te leven in de kou. Misschien was ze verdwaald, misschien door haar eigenaars op straat gezet. We zullen iet nooit weten.

Ik nam dit katje mee naar huis; zij woont nog steeds bij mij. Het leverde helemaal geen problemen op met mijn katje en hond. Eigenlijk neem ik altijd achtergelaten katten mee naar huis, maar nu zou ik toch graag een goed baasje voor haar vinden, want ik werk en heb al twee dieren en dat wordt in mijn bovenwoning wat te veel.