Kshisya

Geadopteerd: 16-06-2013
JANUARI 2017

Een pootje van Kshisya uit Friesland! Het gaat super met haar het is zo´n lieverd!
Kshysia ligt hier lekker op haar botje te kauwen. Het is nog best lastig om een mooie foto van haar te maken. Een “gemodeleerde pose” wordt ‘m niet omdat ze meteen naar mij toe komt voor een knuffel als ik klaar sta met mijn camera.

Het gaat dan ook ontzettend goed met deze mooie meid. Ze groeit! Niet alleen in de breedte maar ook in de hoogte! Toen we haar net kregen had ze wat kale plekken ws door gebrek aan vitaminen maar deze zijn ook helemaal verdwenen.

Ze heeft zich ontzettend ontwikkeld de afgelopen maanden. Waar ze eerst wegkroop in het hout wanneer er mensen op ons erf kwamen staat ze nu stoer te blaffen. Haar angst voor mensen gaat weg. Het is wel zo dat ze nu ook mag leren dat het ook leuk is om door anderen aangehaald te worden.

Kshysia is een hele actieve hond. Ze vindt het heerlijk om er opuit te gaan en naast de fiets is ze echt niet bij te houden met haar lange benen.

In de tuin spookt ze van alles uit. Trekt de was van de lijn, Speelgoed van Roelof wordt uitgeprobeerd en ze heeft haar eigen plekje waar ze lekker mag graven, want dat doet ze graag.

Binnenkort verhuizen we naar onze boerderij en ik hoop dat ze het daar net zo naar haar zin gaat krijgen. We gaan al regelmatig even een kijkje nemen om te wennen aan de koeien en de springende kalfjes.

Deze zomer heb ik niet veel tijd besteed aan facebook. Maar ik vind het ontzettend leerzaam en leuk om af en toe jullie berichten te lezen en de geadopteerde honden te volgen.

[shariff]

Charming girl middle-sized, cheerful, affectionate and very sociable. This charming little girl is living in a shelter for homeless animals from fall of 2012. When I saw her – she was truly a “miracle in the feathers.” She had a puppy fluff. Loves to exercise on walks – I take her forelegs and she climbs on hind legs up on me, as the ladder up.

She likes to walk, run, jump. Plays with her friends in the cage, and also behaving normally with others. Sometimes, though, is jealous of me. But only one sharp observations and everything falls into place. They are all very jealous. They want someone to only one stroked and loved and caressed.

Kshisya feels bad in the shelter. It lacks the care and warmth of human hands! This fun little creature really needs your help and support!