Kesha 2

KESHA IS GEADOPTEERD

Kesha is een verrukkelijke, blije kat. Hij is jong, mooi en onweerstaanbaar! Kesha zoekt een comfortabel thuis met liefdevolle, zorgzame baasjes. Hij is een half gefokte Turkse Van met de typische kenmerken van dit ras: helder kopje en staart, wit lichaam en poten. Vale/bleke, goude ogen, ontroerende wimpers, charmante, krullende oren, trotse houding – Kesha is heel mooi!

Zijn levensverhaal is aangrijpend…Kesha werd gebracht van Moskou naar Rostov-on-Don – dit is in het zuiden van Rusland. Zijn vorige eigenaren waren alcoholisten die hem elke dag van een balkon van 5 hoog naar beneden gooiden. Toen Kesha met een gebroken pootje naar binnen kroop door de deur van zijn voormalige huis, brachten ze hem naar een publiek asiel om hem te laten inslapen…

Nu is zijn pootje volledig genezen en is er geen sprake van kreupelheid of mank lopen. En ondanks alles wat hij heeft moeten doorstaan, heeft Kesha nog steeds vertrouwen in mensen en houdt hij van ze. Hij neemt waar dat als je contact met hem zoekt, je hem wilt aanhalen en hem geen pijn wilt doen, alleen wil hij deze aandacht met niemand delen (in het bijzonder andere katten).

Daarentegen, als hij zich realiseert dat niemand zijn voedsel, speeltjes, rustplekjes, en het belangrijkste – de aandacht en liefde van het baasje wegneemt, dan wordt Kesha een lief, opgewekte tiener, vriendelijk naar andere huisdieren, die belooft uit te groeien naar een echte, grote Kat.

Hij kan wonen in een familie met kinderen, honden en/of poezen. Hij laat gerust zijn nagels knippen (zelfs zijn achterpoten), en laat zich kammen.