Kasja

Nieuwe naam: Nala
Geadopteerd: 15-08-2022
Naam: Kasja
Geslacht: Teef
Geboortejaar: 2021
Schofthoogte: 50 cm
Gewicht: 17 kg
Ras: kruising
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: zeer goed
Houding tov kinderen: vanaf 8 jaar
Houding tov teefjes: medium
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: heeft niet onze voorkeur
Autorijden: goed
KOMT HIER EEN GELUKKIG VERHAAL ?

De vrijwilligers uit Rusland zijn erg dankbaar voor de adopties en zijn natuurlijk erg blij met alle updates uit Nederland waarin ‘hun’ dieren in de nieuwe thuis en omgeving te zien zijn.

Het zou geweldig zijn om de Russische vrijwilligers het resultaat van hun vele werk te laten zien.

Wij willen u vragen alstublieft foto’s of video’s te mailen naar mymartin@mymartin.eu om de vrijwilligers uit Rusland hun gelukkige rushonden te laten zien.

Alvast enorm veel dank. Voor ons teamwerk is dit heel erg belangrijk.

Kasja, dol op haar mens en gemiddeld actief

Kasja reeds in België:
Kasja valt op met haar prachtige felblauwe ogen en haar vossenstaart, maar zeker ook haar zachtaardig karakter en intelligentie. Kasja is een gezellige huishond, lief, alert, aanhankelijk. Ze is graag in de buurt van haar gezin. Wandelen is haar hobby, ze loopt dan ook netjes aan de riem.

Kasja is actief als er een andere speelse hond in de buurt is, voorkeur voor een reu. Ondanks de kleur van haar ogen en daarbij denkend aan een mix husky, is Kasja niet het type werkhond, ze heeft haar focus 100% op haar mens.  Is haar mens werken, blijft Kasja rustig in huis. Ze kan goed alleen zijn (ná gewenning) en ook de nachten slaapt ze perfect door.

De auto is ze gewend en geeft geen problemen.

Bezoek/visite is helemaal welkom. Ze komt gelijk bij je op schoot zitten om geaaid te worden.

In Moskou woonde Kasja samen met elf katten. Momenteel woont ze samen met drie honden (teefjes) en één kat.  Toch heeft een kat reeds in huis niet onze voorkeur tenzij het een kat is die haar/zijn mannetje staat. Bij Kasja hoeft ook niet persé reeds een andere hond aanwezig te zijn. Haar baas is namelijk haar alles.

Tijdens wandelingen in de natuur kan ze niet los want egels, konijnen en vogels blijken interessant.

Voorkeur adoptanten: Wij zoeken een gemiddeld actief gezin. Overweegt u een hobby met de hond te gaan ondernemen, bv agility, speuren of denkspelletjes, wij vinden Kasja daar uitermate geschikt voor.

Kasja in Moskou:
Kasja werd na de sterilisatie terug op straat gezet. Onze vrijwilligers namen Kasja mee uit de verre Russische stad Tsjita, 5000 km van Moskou.  Ze kwam met de trein aan in Moskou na een zeer lange vermoeide reis.

Als je een hond wilt die graag bij je in de buurt is en waarmee je heerlijke wandelingen kunt maken en/of bepaalde hondensport kunt gaan beoefenen, dan is Kasja misschien wel de juiste hond voor u!

Kasja, a female, aged about 1.5 years, 50 cm at the withers, 17 kg, sterilized, vaccinated, chipped, walks perfectly on a leash. Gets along well with cats (Foster has 11 cats). Gets along well with other dogs. 

Kasja is from Chita, she was caught under the sterilization program and had to be returned to the street after the operation.

Kasja traveled from Chita by train for almost 5 days. We met a very friendly and friendly dog. She rides well in the car, she doesn’t get seasick.