Jerome

DECEMBER 2016

Jerome6 december. Jerome woont al een jaar bij ons, we zijn nog steeds zo blij met elkaar.

Jerome bezit een Siberische schoonheid en heeft een mooi, zachtaardig karakter. Lief, kalm, rustig spinnend. Hij vecht niet, staat boven alle andere katten. Hij blijft uit de buurt van honden en valt niet uit naar ze. Gaat keurig op de kattenbak. Hij is al gecastreerd, heeft een chip en is gevaccineerd. Hij is goed gezond en zijn dagelijkse menu bestaat uit brokjes.

Jerome is op straat gevonden in januari 2014. Waarschijnlijk is hij gewoon een huiskat geweest. Nu leeft hij bij een opvanggezin met andere katten en honden. Zijn gedrag is erg goed. Zijn vorige eigenaars hebben we nooit kunnen vinden. Hij heeft een goede eetlust en slechte gewoontes hebben we niet kunnen waarnemen bij hem. Hij houdt erg van krabpalen en speelgoed waar hij zijn nagels in kan/mag zetten. Jerome is ongeveer twee jaar oud maar dat kunnen we niet helemaal met zekerheid zeggen. Hij lijkt erg op een Siberische kat.

Op zoek naar een goede vriend? Adopteer dan Jerome!

Cat Jerome

A real Siberian beauty!
A cat with a big soul and kind heart.

Kind, calm, gentle, slow, quiet, humming. No one fights, inferior to all cats. Stay dogs aside, but never hisses or strikes. Tray – use perfectly. He has already been neutered. Chipped. Vaccinated. Healthy.

Eats dry food.
He was picked up on the street in january 2014. Probably was a domestic pet. Now lives at the foster place with other cats and dogs, shows a very good behaviour.
But his previouse owners we could not find.
Appetite is good. Bad habits are not observed. Likes cats sharpeners (adore them!).
Age around 2 years. We do not know for sure. Breed – similar to Siberian cat.

Looking for a good friend? Adopt Jerome!