Irit

FEBRUARI 2019

Lieve, lieve Irit, na vijf prachtige jaren samen moet ik (en ook je vriendjes Bowie, Mikki en Xara) afscheid van je nemen. ❤️ Always loved, Never forgotten, Forever missed.⭐️⭐️⭐️

Ze was een super lieve blije hond en ik heb ontzettend veel van haar genoten.

Irit

MAART 2016
IritHappy Birthday lieve Irit! vandaag is Irit (fictief) 9 jaar geworden en is zij alweer 2 jaar in Nederland. Love you!!

JANUARI 2016
To My Martinfriends,
Today it’s two years ago that Irit came to the Netherlands to find her basket in Enschede. Irit is a quiet and very happy dog, she listens perfectly and is sweet to my cats and most dogs she meets. The vet ordered her to loose 6 kilograms en she managed that within a year! She doesn’t like playing with dogs or toys, but she is fond of hugging and eating tasty food: she can’t get enough of that. I am very happy with her!

APRIL 2014

IritIrit begint langzamerhand te relaxen bij vrienden en bekenden. Andere honden zijn nog steeds een beetje eng! Ze luistert uitstekend als ze even vrij mag lopen, maar ze blijft keurig achter mij, terwijl ik graag wil dat ze gaat spelen en rennen. Maar misschien komt dat later nog. Ik ben super blij met Irit.


Irit is zachtaardig, lief en een beetje een pluizig meisje. In eerste instantie een beetje verlegen maar als ze eenmaal gewend is en meewandelt komt zij los. Als ze wordt uitgelaten wil ze de ene keer graag bij je blijven en volgt ze je stap voor stap en de andere keer rent ze onophoudelijk! Ze vindt het ook leuk om de sneeuw te spelen. In het begin is ze een beetje schichtig naar mensen toe en heeft ze even tijd nodig om je te leren kennen maar zij wil je graag vertrouwen en hunkert naar liefde en aandacht. Ze is goed met andere honden – met katten is onbekend. Geschikt voor ieder gezin waar zij een trouwe vriend zal zijn.