Ice

AUGUSTUS 2022

Afgelopen vrijdag moest ik afscheid nemen van mijn allerliefste Toby. Toby heette eerst Ice en is in februari 2013 bij mij komen wonen. Toen wist ik nog niet hoe hij mijn leven zou veranderen. Hij heeft mij meer vreugde, gezelligheid, vriendschap en liefde gebracht dan ik me ooit had kunnen bedenken. Ik ben zeer verdrietig maar ook erg dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen. Ice/Toby adopteren is het beste wat ik ooit gedaan heb. Ik ga hem enorm missen 💔

MAART 2013
Toby (Ice)Ice heet tegenwoordig Toby en het gaat erg goed met hem. De eerste paar weken moesten hij en ik erg wennen aan de nieuwe situatie maar Toby/Ice leert erg snel en hij luistert goed. Iedereen is dol op hem. Hij vindt het erg leuk om met andere honden te spelen en heeft al een hoop vriendjes in het park waar hij graag mee ravot.

Af en toe is het wel een deugniet. Bijvoorbeeld gisteravond hoorde ik kort nadat ik naar bed was gegaan een geluid in de woonkamer. Toen ik ging kijken trof ik Toby/Ice aan op zijn deken bestrooid met rozenblaadjes! Hij had dus trek gekregen in een bosje rozen. Ik heb helaas geen foto’s gemaakt van dit romantische gebaar 🙂

Oproep deze hond zit in het staatsasiel van Moskou, Deze hond is geselecteerd omdat hij heel goed te plaatsen is en absoluut niet thuis hoort op deze kille plek! Ice is verschrikkelijk lief, aanhankelijk en een enorme knuffelkont. Wie geeft deze lieverd de warmte en liefde die hij zo verdiend?

Ice is een verschrikkelijke lieve jonge knuffelkont van 1 jaar oud met een schofthoogte van 60cm.
Hij speelt graag met jonge honden en is vriendelijk naar ander honden toe, het is echt nog een wat grotere pup. Ice loopt zowel aangelijnd als zonder en luistert erg goed, Ice is erg enthousiast zelfs naar mensen die hij niet kent!

Toen deze foto’s van Ice werden gemaakt wilde hij iedereen knuffelen en kusjes geven. Wel moet Ice nog wat commando’s leren maar met het juiste baasje is Ice een vriend voor het leven.