Help Dasha (06-2017)

AUGUSTUS 2017


Update 29 juli 2017


Update 19 juli 2017

Dankzij uw giften en bijdragen kon de operatie van Dasha plaats vinden, waarvoor ontzettend dank! Inmiddels is zij aan haar ogen geopereerd. Omdat ze toch onder narcose was zijn meteen de tanden even gereinigd. Na de operatie is ze naar de dacha gegaan waar ze rustig bij kan komen. Het gaat goed met haar! Inmiddels is Dasha weer op de been en heeft ze alweer even gelopen met Galina. Dat gaat de goede kant op.


DashaUpdate 4 juli 2017

Beste adoptanten en vrienden van MyMartin, Dasha heeft net een bad genomen waar ze van genoten heeft. Morgen zal ze aan haar ogen worden geopereerd. Mede dankzij jullie gulle sponsoring is het mogelijk deze operatie te laten uitvoeren. Na de operatie zal Dasha naar de Dacha gaan om te herstellen en zodra het mogelijk is komt zij naar Nederland en wordt hier in een fostergezin opgevangen. Zodra het kan zullen foto’s volgen. Zo ontzettend veel dank voor jullie steun en nu fingers crossed!!!


Nobody's dog
Met een internationaal team zijn we bezig om kansloze honden in Rusland te helpen; ofwel met adoptie ofwel met medische zorg. Neem nu Dasha: haar oogjes rotten werkelijk weg en moeten worden verwijderd. Kosten: ongeveer 200 euro. Na de operatie zal Dasha worden opgevangen in de dacha om te herstellen en gaan we proberen een veilig thuis voor haar te vinden. Wilt of kunt u helpen????
Laten we samen zorgen dat ze zonder pijn verder kan leven.

Update: Dasha komt 25 augustus naar Nederland bij een foster-opvang-familie.