Griff

Oktober 2017

GriffVannacht heeft Griff zo lopen spoken, hij wilde naar buiten dus ik dacht dat hij nodig moest. Ging hij op zijn veilige plekje onder het afdakje onder de vijgenboom liggen. Dus weer naar binnen geroepen; je gaat toch niet midden in de nacht in de tuin liggen gekke hond. Hij kwam naar boven en sprong steeds op mijn bed en krabde over mijn hoofd. Dus om mezelf te beschermen had ik de dekens over mijn hoofd. Uiteindelijk ging hij weer naar beneden en is hij weer gaan slapen. Vanmorgen toen ik naar beneden kwam had hij enorme dorst en het water was op. Ik vroeg hem of dat het was, wat heb je toch een dom vrouwtje. Maar toen hij weer naar zijn plekje in de tuin ging schoot het me ineens te binnen, hij had gisteren een runderknie gekregen, die op zijn plekje in de tuin ligt.

December 2015

Griff weer een paar uur in de Gorzen.
Ik ben al zo gewend dat hij een oog mist dat ik vergeten ben om zijn goede kant te fotograferen.

September 2013

Augustus 2013

Griif zijn oogje is verwijderd, het is moeilijk van Griff foto’s te maken, doet altijd zijn ogen dicht; houdt er niet van denk ik. Maar zal minder opvallen als er weer haar op zit. Zitten nu al stoppeltjes op.

Juli 2013

GriffO, de hondjes stinken zo, we waren weer naar het veld geweest en Griff en Beau hebben door een rotte vis gerold, ze zijn onder de douche geweest en ik heb ze met een luchtje ingesmeerd maar ik ruik het nog. Hij is hier nog nat. Ik ben nu een paar dagen met het produkt voor Griff zijn oog bezig maar ik zie nog geen verschil. Ik geef het drie weken en dan beslis ik wat te doen. Griff houd ervan om op jacht te gaan als we buiten zijn en hij heeft daarin zijn maatje gevonden. Miro doet met hem mee, op eenden jacht b.v. Normaal gaat Miro niet in het water; Beau houdt ervan en Taz ook maar Miro gaat alleen als Griff ook gaat. Brothers in Crime. Miro was me kwijt geraakt en daar was hij erg van geschrokken, hij hield me daarna constant in de gaten.
Hier zie je hoe slecht Griff zijn oog is geworden en de plekjes bij zijn neus en kin.