Ginger

Geadopteerd: 23-04-2011
✝︎ 13-04-2016
12-04-2016

Onze laatste avond met Vosje. Morgen komt de dierenarts, het gaat niet meer met de pijnbestrijding. Wij zijn heel verdrietig en koesteren de laatste uren.

Ginger R.I.P.
JANUARI 2016

Loveliest dog Ginger / Vosje in the World. Nothing but love from this guy!! Nearly 5 years in the Netherlands, from hell to heaven!!

OKTOBER 2015

Sinds 23 april 2011 woont Vosje bij ons. Wij zijn nog steeds superblij met hem, een heerlijk dier.

Zijn hobby’s zijn slapen, lekker eten, vooral met ons mee de hele dag en hij is dol op kamperen. Zodra de spullen gepakt worden, gaat hij erbij zitten en bij het uitklappen van de vouwwagen, springt hij er onmiddellijk in!

Hij gaat altijd mee, zowel in Nederland als naar t buitenland. Autorijden, in een hotel logeren, mee uit eten, winkelen en mee op de roltrap. Onze Vos kan t allemaal en vindt t geweldig!

Verder heeft hij veel kenmerken van een echte vos. Met kamperen sluipt hij t liefst ’s nachts het terrein in de rondte (dus slaapt inmiddels vast….), is altijd op rooftocht voor eten.

Hij is inmiddels zo’n 10/11 jaar oud en begint wel een beetje ouder te worden. Wandelen gaat minder goed, dus grote tochten doen we niet meer. Maar vier keer per dag een half uur gaat prima!! Het strand vindt hij t einde en wij vinden m nog steeds de allerliefste hond van de hele wereld!!!!

En sinds 29 mei 2015 heeft hij een “zusje” Zlatabella (zie mijn bijdrage daarvoor)! Ook MM hond!! Voor ons allebei “from Russia with Love”