Gina

JULI 2014

Wij zijn een paar dagen naar Texel geweest om Gina te laten wennen met meer honden in een huis. Dit ging prima zoals de foto’s laten zien. Vooral leuk om haar samen met haar zusje in een mand te zien liggen.
Foto 1 zijn de geadopteerde honden van mijn nichtje : Micky en Zosja
“” 2 Gina links en Zosja rechts in de mand
“” 3 Gina ontspannen buiten maar wel aangelijnd
Met Gina gaat het goed zij eet goed en wordt al wat minder schuw, wandelen vindt zij heerlijk dus dat doen wij dan ook veel.
Hartelijke groeten van Bob en Hilda en een poot van Gina.

Deze lieve, vriendelijke kanjer heet Gina.

Gina is een heel zacht, wijs en grappig hondenmeisje dat zowel van mensen als van andere honden houdt. Zij vecht nooit, is totaal niet agressief en niet dominant. Zij loopt heel goed mee aan de riem, wandelt graag, houdt van spelen en wil aan alles snuffelen.

Gina kan een grote vriendin zijn voor het hele gezin en zal je overstelpen met haar liefde. Zij zou als tweede hond kunnen worden geplaatst. Zij is het zusje van Zosya, die in juni 2012 werd geadopteerd door een Nederlands gezin.

Gina is zo moe van het alleen zijn, deze dankbare hond wil graag een eigen baas, een eigen familie. Wie geeft haar een echt thuis? Aanvankelijk zal zij wat verlegen zijn, maar zij kijkt naar je uit…!