Gina 2

OKTOBER 2018
Gina 2
MAART 2016

Ik ben Gina en sinds 28 augustus woon ik in Nederland bij mijn adoptie baasjes.
Na wat aanloop probleempjes heb ik het ontzettend naar mijn zin.
Lekker met mijn baas naar de hondenschool, zwemmen in de plas, lange wandelingen maken en autorijden vind ik ook helemaal geweldig.
Ik vind het erg leuk als er mensen langs komen die ik al ken, (hebben meestal wel iets lekkers bij zich)
Maar als er vreemde mensen langs komen laat ik wel even weten dat ik de baas ben.
Na een korte kennismaking gaat het dan wel goed.
Ook kan ik prima een paar uurtjes alleen thuis zijn, mijn baasje zet dan de radio in mijn kamer zachtjes aan en ik krijg iets lekkers.
Maar als ze weer thuis komen spring ik een gat in de lucht.
Ik heb het geweldig naar mijn zin hier in Nederland.
Straks in mei gaan we naar de reünie van MyMartin en hoop ik veel Rushondjes te ontmoeten.
Tot dan en een poot van Gina.

NOVEMBER 2015
Hallo ik ben Gina,

28 augustus ging ik het avontuur tegemoet, verhuizen naar Nederland om kennis te maken met mijn adoptie familie.

Op Schiphol wachtte mij een warm welkom met veel knuffels en lekkernijen. Na een lange autorit kwamen we aan bij mijn nieuwe thuis waar alles was voorbereid op mijn komst. Wat een luxe, een warme mand, een lekker hondenkussen, maar toch gaf ik er de voorkeur aan om lekker bij mijn nieuwe familie in bed te kruipen.

In het begin liet ik mij niet van mijn beste kant zien want ik vond het niet leuk als er indringers over de vloer kwamen. Mijn baasjes zijn met mij naar een cursus gegaan en daar heb ik veel geleerd. Inmiddels weet ik dat die indringers erbij horen, al heb ik er af en toe nog wel een beetje moeite mee maar…….ik ben voor mijn eerste examen geslaagd met een dikke 10. (Trots) en we gaan vrolijk verder.

Binnenkort de vuurwerktraining……..spannend hoor. Maar wat is het hier fijn, lekker naar de camping, wandelen in het bos, lekker spelen met andere honden en af en toe lekker spetteren in het water van de plas en natuurlijk de dagelijkse wandelingen met mijn nieuwe baasjes. Ik hoop dat nog HEEL VEEL honden en katten van My Martin ook dit geluk mogen vinden. Hierbij nog een paar leuke foto’s van mij.

Een poot van Gina.

Deze kleine Russische schoonheid genaamd Gina (2) is een paar maanden geleden op straat gevonden in een dorp nabij Moskou. Gina is een speelse, vrolijke knuffel. Ze is gek op puppy spelletjes en is makkelijk en super vriendelijk in de omgang. Ze rent en speelt graag, maar kan ook goed luisteren en kan goed aan de lijn mee.

Gezondheid: Gina is in goede gezondheid. Ze is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en in het bezit van een dierenpaspoort.

Houding naar volwassenen: Door haar open houding kan Gina met alle mensen en honden gemakkelijk overweg.

Houding naar kinderen: Vriendelijk. Ze speelt graag spelletjes en zou een leuke toevoeging zijn aan een gezin met (wat oudere) kinderen die graag lekker rennen en spelen met haar.

Houding naar andere honden: Gina kan uitstekend opschieten met andere honden.

Houding naar katten: We denken dat ze goed met katten overweg zou kunnen. Ze is in ieder geval jong genoeg om te leren normaal met ze om te gaan.

Woonomgeving: Het leukste voor Gina zou een huis met tuin of een boerderij zijn.

Gezinssamenstelling: Een huishouden waar reeds andere honden aanwezig zijn zou enorm fijn zijn voor Gina. Ze heeft nog geen slechte gewoontes ontwikkeld en is gehoorzaam, waardoor ze moeiteloos aansluiting kan vinden bij ieder huishouden.