Fagot

AUGUSTUS 2019

Fagot is vannacht, 1 augustus 2019, thuis in zijn mandje dood gevonden.

Hij is ongeveer 12 jaar geworden en in 2012 bij zijn baasje aangekomen.

Het was een fantastische hond, lief voor en geliefd door iedereen.
Hij was gek op autorijden en zijn familie.

MAART 2013

Mijn vader heeft Fagot in januari thuis gekregen. Het gaat uitstekend met hem en ook met zijn baas. Die wandelt wat af in het bos, dat om de hoek ligt.

De sneeuw was iedere keer dolle pret: je kunt merken dat hij uit het koude Rusland komt. Mijn vader stond te klapperen, terwijl hij zich 10 x in de sneeuw rolde met een ‘big smile’. Het is heerlijk om dat te zien.

Hij is zeer lief, aanhankelijk, ondeugend, nieuwsgierig en gaat graag lekker rennen in het bos. Boris is zo gezellig!

Volgende maand gaat hij voor het eerst op vakantie en hier zijn weer nieuwsgierig naar. Het is een goed besluit geweest om Boris te adopteren en mijn vader zou geen ander willen en heeft er absoluut geen spijt van!

JANUARI 2013

Hier een klein berichtje met foto van onze kant. Fagot werd hier dinsdag gebracht en het was direct goed. Mijn vader merkte al snel dat het een lieve hond was die hem direct als ‘zijn baasje’ ging zien.

Nadat de dames weg waren, had hij al wel stiekem van de Limburgse vlaai gesnoept, maar at zijn brokjes nog steeds niet op. Dat kwam een dag later op gang. Momenteel eet hij nog niet veel, maar hij eet wel.

Vandaag ben ik bij mijn vader en we proberen nu van alles uit. In de auto: nou, daar snapt hij nog niet zo veel van hoor, haha! Mijn vader aan de ene kant roepen en ik aan de andere kant duwen en ja hoor, meneer zat;-) Op naar de trimster. Daar aangekomen vertelde ze dat hij pas na de kou gekamd gaat worden, dat hij zeer lief was, want hij liet alles toe. In het bos vindt hij grote honden nog niets en kleine honden zijn prima,tenzij ze keffen.

Ook ben ik met hem naar de markt gelopen en dat vond hij maar matig: mensen die voor zijn poten liepen, geschreeuw van de kooplui etc. Het is een echte buitenhond, want zodra hij maar eventjes denkt dat mijn vader naar buiten gaat, komt hij er al aan. Hij volgt hem overal in huis. Hij laat zich heel lief aaien, legt zijn poot op mijn vaders schoot en kijkt hem dan trouw aan.’s nachts ging hij ook lekker slapen. Hij blaft niet en piept heel eventjes als mijn vader een boodschap gaat doen en dat is alles. Hij is wel groot hoor! Zijn staart is erg enthousiast en je moet de kopjes goed in de gaten houden evenals zijn neus. Het aanrecht is ook erg interessant, vooral de geur van vlees en broodbeleg;-)

Kortom: het is een super lieve hond, (sterk, dat wel), trekt niet hard en is volgens ons ook leerbaar, al luistert hij nu nog nauwelijks. Zijn naam zal wel anders worden, iets van Boris of zo.

Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor jouw betrokkenheid en we hopen dat er nog veel meer honden geadopteerd worden via My Martin!

Dit is Fagot, schofthoogte 55cm. We weten niet waar hij vandaan komt maar wat we wel weten is dat Fagot een huishond is geweest en een lieverd is. Hij houdt heel erg van mensen en is gek op spelen met de bal! Wie wil deze knappe lieve & grappige hond een nieuw warm mandje schenken?