Dusha

DECEMBER 2014

Dusha trekt een vijg uit de boom.

Dusha

Deze prachtige meid heet Pusha (en is een zusje van Grusha 2); stelt u zich voor… 2 van deze mooie dames in uw achtertuin…… en prachtig naast u lopend!!!

Haar geschiedenis verschilt helaas niet veel van de andere russiche honden; geboren op straat, opgepakt en naar het asiel gebracht. Dusha (or Pusha) is zo’n ontzettend dankbaar hondje, echt een geschenk voor degeen die haar adopteert.

Houding naar volwassenen: prima, ze is zo graag in de buurt van mensen. Ze loopt over van liefde en wil dat zo graag geven. Ze loopt netjes mee aan de riem en is geen overdreven actieve hond. Lekker rustig wandelen vindt ze helemaal prima. Gewoon een lekkere gezelschapshond!

Houding naar kinderen: Pusha kan heel goed met wat oudere kinderen – ze is zelf nog een puppie – ze is speels en zachtaardig en vindt alles en iedereen leuk!

Houding naar andere honden: Pusha vindt andere honden geweldig; lekker spelen en rennen. Ze is vriendelijk en zoekt direct contact. Ze is heel geschikt om als tweede (of misschien wel derde) hond te worden geplaatst (misschien samen met haar zusje Grusha 2?). Ze is niet dominant, niet opdringerig en eigenlijk heel wijs voor haar leeftijd.

Houding naar katten: ze is geen katten gewend, maar gezien haar leeftijd zou ze met katten moeten kunnen leven. Ze staat nog zo open voor nieuwe indrukken.

Gezondheid: goed, ze is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Woonomgeving: een huis met tuin of misschien wel boerderij zou ideaal zijn, maar eigenlijk kan haar mandje overal staan als ze genoeg aandacht, liefde en beweging krijgt.

Gezinssamenstelling: Pusha past in elke samenstelling – een gezin met of zonder kinderen/ met of zonder andere honden (teef/reu maakt niet uit) en met geduld ook bij katten.

Wat een heerlijke, lieve, zachtaardige verschijning; ze is nog zo jong dat haar linkeroortje nog niet eens recht op staat. Ze moet de wereld nog ontdekken en wat is er dan mooier dan dit samen met een liefhebbend baasje/bazinnetje/gezin (en ’t liefst samen met haar zusje) te kunnen doen!