Dunya

JULI 2016

Zomer 2016: 1 eigen hond, 2 oppashonden en 1 foster; 3 Russen en een Zwitser. Makar (Rus), Dunya (Rus), Bajischi (Zwitser) en Dusia (Rus). En ja, ook de Zwitser is rescue hoor! Samen is het dikke pret hier. Never a dull moment, ook niet voor de stofzuiger :).

Dunya

FEBRUARI 2014

Update over Dunya, het gaat vreselijk goed met haar. De kinderen zijn gek op haar en zij op hen. Vanaf dag één luistert ze al naar commando zit. Regelmatig ontvangen we berichtjes van de nieuwe baasjes van Dunya en die zitten vol met gelukkige en liefdevolle verhalen, ze willen Dunya nooit meer missen. Hier wat foto’s.

Deze kleine, mooie en slechts vier maanden oude pup heet Dunya en is op straat gevonden.

Zij is tweemaal aangereden door een auto en haar pootje is ook twee keer gebroken. Kinderen vonden haar op straat en brachten haar naar een van onze vrijwilligers om haar te helpen. In een van de dierenklinieken in Moskou heeft zij een zeer moeilijke, gecompliceerde operatie aan haar pootje ondergaan. Nu gaat het veel beter met haar (zij heeft een litteken op haar pootje) en wij zijn op zoek naar een lieve eigenaar voor Dunya.

Zij heeft uiteraard een dierenpaspoort en heeft alle tot nu toe benodigde vaccinaties gehad.

Dunya is nog een pup en houdt van alles: zij speelt graag (haar favoriete speeltje is een bal, maar zij houdt ook van kauwspeeltjes), houdt van alle honden en ondanks alles ook van mensen.

Ook is zij dol op kinderen omdat die met haar spelen. Het is nu al een heel vriendelijke jonge hond die openstaat voor alles en iedereen en de hele wereld wil ontdekken.

Ook autorijden is voor haar een pleziertje (gewoonlijk kijkt zij dan uit het raampje of slaapt). Wij denken dat zij ongeveer 45-50 cm groot wordt. Dunya kan als tweede hond in een gezin worden geplaatst, kan zeker bij kinderen want daar is zij dol op.

Wie geeft Dunya, deze kleine Russische schoonheid met haar grappige sproeten op haar snuit, het allerbeste thuis? Zij zal je al haar liefde en toewijding geven!