Duff

Nieuwe naam: Boef
Herplaatst: 27-09-2023
Naam: Duff
Geslacht: Reu
Geboortejaar: 25-05-2013
Schofthoogte: 61 cm
Gewicht: 47 kg
Ras: kruising
Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: zeer goed
Houding tov kinderen: vanaf 12 jaar
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: goed

Buiten zijn schuld om kwam Boef recentelijk in de herplaatsing; onze senior van alweer 10 jaar oud. Zijn ex-baasje kon na diens operatie niet meer voor Boef zorgen. Liefdevol werd hij opgevangen bij familie en vrienden.
Samen met MyMartin werd er gezocht naar een nieuw warm thuis.

Hoe geweldig is het om te zien dat Boef een nieuwe familie gevonden heeft inclusief een hondenmaatje aanwezig.
Hoe mooi passen ze bij elkaar. Wij hopen dat Boef nog veel gezonde jaren mag genieten.

Dit is (roepnaam) Boef, een grote knuffelbeer van 10 jaar oud. Helaas is zijn baasje door ouderdom en een val slecht ter been en kan hij niet meer voor Boef zorgen.
Sinds 2017 woont Boef reeds in Nederland. Hij kent alle gewoontes en één ding weet Boef zeker: hij heeft een hekel aan fietsers en joggers die plots van achteren hem inhalen.
Maar verder, Boef is geweldig!

Boef is vooral ook heel zachtaardig; hij zal niet aarden bij een dominante hond want hij laat zich met gemak bijten zonder zich echt te verdedigen. Boef hoort eigenlijk thuis in ‘Knuffelland’.

Boef vindt het heerlijk om buiten te zijn en loopt ook graag los. Hij kan het goed vinden met andere honden (en vroeger ook met katten). Recentelijk woont hij niet meer samen met katten maar gezien het verleden verwachten wij daarin geen problemen.

Boef is enorm op zijn baas gericht. Op het moment verblijft hij tijdelijk bij een gezin met een kindje van 3 jaar en twee andere grote honden. Dat gaat helemaal prima. Voor deze knapperd zoeken wij het allerbeste huis waar hij verder van zijn oude dag kan genieten.

Voorkeur adoptanten: Een liefdevol warm gezin die snappen hoe triest het is voor Boef inzake zijn herplaatsing maar tegelijk hem niet als zielig behandelen. Samen met hem genieten van de resterende jaren die Boef nog heeft. Een tuin is noodzakelijk want Boef is gewend lekker in de tuin rond te lopen/liggen. Hij geniet daarnaast ook van de wandelingen. Uiteraard heeft hij een groot dik kussen waar hij heerlijk kan slapen want Boef is vooral een familiehond.