Dorothy

DECEMBER 2014
FEBRUARI 2014

(Dorothy) Poet is helemaal veilig in Arnhem aangekomen. Ze heeft zich echt voorbeeldig gedragen, heerlijk op mijn schoot liggen slapen in de auto! Thuis heeft ze eerst honderd rondjes gelopen en volgt ons overal, tot het even stil was. Toen heeft ze een flinke plas in de bench gelegd, terwijl we net een wandeling hadden gemaakt. Maar in middels zitten wij lekker op de bank en geniet Poet van een welverdiend botje! We zijn heel erg blij met haar:)

Dorothy, dit prachtige, stuntelige pubermeisje met haar lange poten en prachtige oren, kwam in september 2012 naar het asiel. Met een grappige plooi op haar aantrekkelijke kop, zo’n lief en vriendelijk dier dat nog steeds hetzelfde is: heel schattig maar een beetje onbeholpen. Met haar lange poten lijkt zij op een klein, stuntelig reekalf. Ook haar kleur is als dat van een hert: grijs met een witte borst.

Zij is vriendelijk tegen andere honden, erg gemakkelijk loopt ze mee en speelt rustig. Een ongelooflijk gevoelig en aandoenlijk hondenmeisje. Zij wandelt goed mee aan de lijn, luistert en begrijpt wat je zegt.

Dorothy komt graag naar je toe rennen, gaat dan op haar achterbenen staan om gekroeld te worden. Zij wil zo graag bij een echt thuis hebben, om haar zachte bedje te hebben, haar poten op haar baasje te leggen en hem of haar vol blijdschap aan te kijken met haar prachtige ogen. Zij heeft maar weinig nodig om gelukkig te zijn. Als je dit lieftallige schepsel wilt redden uit het asiel, neem dan s.v.p. contact met ons op!